Verloop 20×16

Oorspronkelijke prijs was: €5,42.Huidige prijs is: €4,16. Inclusief BTW

Aanbieding!

Verloop 20×16

Oorspronkelijke prijs was: €5,42.Huidige prijs is: €4,16. Inclusief BTW

Met deze verloop koppeling is het mogelijk om een tyleen leiding van 20 mm ø te verbinden met een tyleen leiding van 16 mm ø.

 

Artikelnummer: 8435102000610 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Verloop koppeling 20×16

Een verloopkoppeling wordt gebruikt om leidingen van ongelijke diameter met elkaar te verbinden. Het is altijd belangrijk dat je de juiste koppeling voor jouw tuinberegening gebruikt. Er staat immers altijd druk op de waterleiding. Daarom hebben wij koppelingen op maat. Deze koppeling is ook leverbaar in andere maten, dit betreft de maat 20 millimeter × 16 millimeter. Daarnaast is de koppeling gemaakt van polypropyleen. Het huis is zwart en de moer is blauw van kleur.

Voordelen van deze verloop koppeling:

  • De koppeling is eenvoudig te installeren.
  • Het is een professioneel product.
  • Het product heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • Het product is onderhoudsvrij.

Waar worden tyleen koppelingen voor gebruikt?

Om een sproeier te plaatsen zijn er een aantal verschillende materialen nodig. Vanuit het verdeelblok gaat men met een tyleenslang/tyleenleiding de grond in (ongeveer 50 cm diep) en gaat naar de plek waar de sproeier gewenst is. Hier wordt de tyleenleiding/tyleenslang onderbroken d.m.v. een t-stuk. Let op: 1 uitgang van dit t-stuk moet een binnendraad aansluiting hebben, zodat hier een swingjoint bovenop geplaatst kan worden. Bovenop de swingjoint plaatst men vervolgens de gewenste sproeier. De swingjoint zorgt voor flexibiliteit in de hoogte van de sproeier.

Vervolgens gaat men verder naar het volgende sproeipunt. Afhankelijk van het aantal sproeiers op de desbetreffende sproeigroep gebruik je nogmaals een t-stuk met binnendraad. De laatste sproeier op een sproeigroep wordt geplaatst met een knie met binnendraad, opvolgend met een swingjoint en vervolgens de sproeier. Let op; dit is uiteraard niet nodig wanneer er gebruik gemaakt wordt van een lus leiding (doorlopende cirkel).

Vragen of keuzehulp?

Heb je vragen over onze producten of graag advies ontvangen over de juiste afmeting? Neem dan contact met ons op. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 (telefonisch) bereikbaar op 085 022 00 43.

Extra informatie

Merk

Cepex

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verloop 20×16” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.