Waar dienen bronpompen voor?

DAB bronpompen

Waar dienen bronpompen voor?

Bronpompen zijn ook wel waterpompen die je in het water installeert en zo het water aanzuigen. Ze worden vaak gebruikt bij een laag waterpeil, dat komt omdat een centrifugaal pomp het water niet optimaal kan aanzuigen. Deze pompen dienen voornamelijk voor het oppompen van grondwater, op deze manier kunnen ze ook een woning in- en om voorzien van voldoende watergebruik. Door het gebruik van een bronpomp met besturing reageert de pomp automatisch op de waterbehoefte.

Extra voordelen:

Onze DAB bronpompen komen in de grond te zitten, hierdoor is er geen overlast van geluid. Daarnaast neemt het geen extra plaats in beslag en blijft het mooie uitzicht van uw tuin behouden. Het is een gebruiksklare en eenvoudig te plaatsen pompinstallatie: 1. pomp: type S4, met daarbij een schakelkast (uitvoering met ESC PLUS). Daarnaast regelt de active driver de draadsnelheid van de pomp en bij het veranderen van de gevraagde wateropbrengst wordt er steeds een constante druk bereikt. De active driver met ingebouwde EMC-filter is voorzien van een overzichtelijk display. Het systeem bestaat uit een frequentieregelaar, druksensor en een debietmeter.

 

Waar beschermen ze tegen?

  • Overbelasting
  • Te hoge/lage spanningen
  • Kortsluiting
  • Droogdraaien
  • Ontbrekende fase (driefase)

 

bronpompen

 

Wij bieden verschillende typen pompen aan met hun eigen voordelige eigenschappen , bekijk onze site voor het uitgebreide assortiment.

Voor vragen over onze DAB bronpompen of bij interesse in een beregeningssysteem, neem gerust contact met ons op: 085- 022 0043

Deel dit berichtGeef een reactie

X