Nieuw! Y-klemkoppeling

Y klemkoppeling

Waar wordt een Y-klemkoppeling voor gebruikt?

Deze Y-klemkoppeling wordt gebruikt op de hoeken bij de aanleg van een beregeningssysteem. Zo kan er een swingjoint op de 3/4″ binnendraad aansluiting worden bevestigd, waardoor de sproeier hier bovenop eenvoudig gepositioneerd kan worden. Deze klemkoppeling is ook verkrijgbaar in 25x25x1/2″ binnendraad.

 

Waarom een Y-klemkoppeling?

Door deze PP klemkoppeling te gebruiken kan er een extra koppeling (t-stuk) worden geschrapt. Normaal gesproken heeft u een knie nodig om een scherpe bocht te nemen en een t-stuk om de 3-weg verbinding te maken naar de sproeier. Dit is met deze klemkoppeling niet meer nodig. Door een directe verbinding te maken met de swingjoint en sproeier bespaart u niet alleen de kosten voor extra koppelingen, maar zorgt u ook voor minder kans op lekkage. Hoe minder onderbrekingen in de tyleenleidingen, des te minder kans op lekkages.

 

Voordelen van klemkoppelingen

  • De koppeling is eenvoudig te installeren.
  • Het is een professioneel product.
  • Het product heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • Het product is ook onderhoudsvrij.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Deel dit berichtGeef een reactie

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.