Zelf aanleggen of laten doen?

beregening aanleggen

Zelf aanleggen of laten doen?

Ben jij een echte doe-het-zelver of wilt u  graag dat de tuinberegening door onze professionals van MijnTuinberegening wordt aangelegd?

 

Wij kunnen beide opties voor u realiseren. Als u het toch graag zelf wilt doen, kunnen wij u uiteraard helpen bij elke stap van het proces. Wij hebben zelfs een gratis e-book beschikbaar als handleiding, hierin staan alle handige tips en benodigdheden voor het aanleggen van tuinberegening. Als u er voor kiest om beregening aan te schaffen voor uw tuin, kunnen wij u in een vrijblijvend gesprek adviseren welk systeem het beste bij uw tuin past. Daarnaast maken mij wij ook een compleet sproeiplan.

 

Tips:

– Wanneer je als klant je eigen beregeningssysteem aan gaat leggen krijgen wij vaak de vraag hoe diep je moet graven voor de aanleg van een Tyleenleiding. Het antwoord is: ongeveer een halve meter diep.

– Let op bij het aanleggen dat de sproeiers niet op de tegels sproeien, het water kan namelijk een ijzeraanslag veroorzaken. Dit komt door de ijzerconcentratie in het grondwater. Dit is schadelijk voor de tegels.

 

Heeft u vragen over het zelf aanleggen of laten doen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

 

Deel dit berichtGeef een reactie

X