• Gratis verzending boven €150,-
  • Binnen 3 werkdagen geleverd
  • Jarenlange ervaring
  • Tevens installatie en onderhoud

Aanleg beregeningsysteem

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinberegeningsinstallaties. Je kunt bij ons terecht van het graafwerk voor de leidingen, tot de installatie van een beregeningscomputer die geheel zelfstandig jouw tuin van water voorziet. Voor elke tuin hebben wij een passende oplossing. Wij kunnen tuinberegening aanleggen, aangesloten op de aanwezige waterleiding, maar ook zorgen voor een compleet automatische beregeningsinstallatie met grondwater.

Gardening. Lawn sprinkler spraying water over grass.

Tuinberegening laten installeren

Uiteraard is het makkelijker om de tuinberegening te installeren wanneer de tuin nog moeten worden aangelegd. Maar ook in bestaande tuinen kan het volledige systeem in de grond geplaatst worden. Bij Mijn-Tuinberegening verzorgen wij het complete pakket; van alle producten, het beregeningsplan en de aanleg van de tuinberegening.
Doordat wij met hoveniers samenwerken ontstaat er minimale schade aan beplanting en bestrating. Wij zijn gevestigd in Wehl en zijn door het hele land werkzaam via partners.

Informatie aanleg beregeningsysteem

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van aanleg? Neem contact met ons op om ook tuinberegening te laten installeren in jouw tuin.

X