Messing koppelingen

Op zoek naar messing koppelingen? Mijn-Tuinberegening heeft verschillende messing koppelingen in het assortiment.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Messing koppelingen

Met onze messing koppelingen kan er eenvoudig een verbinding worden gemaakt tussen de pompaansluiting en een tuinslang of tussen 2 tuinslangen. De messing slangkoppeling met slangtule van het merk GEKA kan met de slangtule zijden gemakkelijk in de slang worden gedraaid. De andere zijden kan zowel in een normale GEKA messing koppeling, als in een andere messing koppeling met slangtule worden gedraaid.

Daarnaast vind je in deze productcategorie ook een messing tapkogelkraan met slangwartel. Tenzij er eenvoudig op een andere locatie water kan worden gepakt, wordt er vaak gekozen om een extra Messing tapkogelkraan 3/4″ met slangwartel te plaatsen op een extra groep van het verdeelblok van de tuinberegeningsinstallatie. Door op deze extra groep een kogelkraan te plaatsen, kan de watertoevoer vanuit de bron naar deze tapkogelkraan handmatig geregeld worden en is er altijd grondwater beschikbaar om bijvoorbeeld het zwembad te vullen of de tegels af te spuiten.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.