T-Stuk 90°

Een vertakking maken in het leidingwerk van je beregeningsinstallatie? Maak hiervoor gebruik van een t-stuk.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

T-stuk 90°

De t-stuk 90° is een van de meest gebruikte koppeling bij het aanleggen van een beregeningsinstallatie, doordat deze koppeling het mogelijk maakt om je leiding te laten splitsen.

Splitsen leidingwerk

Dit is vooral handig wanneer je meerdere sproeiers in een groep aan wil sluiten, maar de sproeiers niet in één lijn liggen met elkaar. Om extra graafwerk voor het maken van sleuven te voorkomen, kan er dus een leiding aftakken met een t-stuk.

Aansluiten sproeier

Ook kan deze koppeling worden gebruikt voor het aansluiten van een sproeier zonder gebruik te maken van een swingjoint.

De koppeling wordt dan met de middelste uitgang naar boven geplaatst. Op deze uitgang kan een stuk tyleenleiding aan worden gesloten met een buitendraad koppeling. Deze koppeling kan de sproeier worden gemonteerd.

Verloop koppeling?

De leidingen hebben in dit geval alle drie een zelfde diameter. Ga je twee leidingen splitsen in een derde leiding met een afwijkende diameter? Kies dan voor een t-stuk verloop koppeling. Deze vind je hier.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.