Druppelleiding koppelingen

Wil je gebruik maken van druppelleidingen voor het beregenen van borders of hagen? Met de druppelleidingkoppelingen van Mijn-Tuinberegening is een verbinding eenvoudig gemaakt!

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Druppelleiding koppeling

Om er voor te zorgen dat een druppelleiding op zijn plek blijft liggen, wordt aangeraden om elke halve meter een grondpen 16mm te gebruiken. De perfect passende ronde aansluiting zorgt er voor dat de druppelleiding vast in de border ligt, zonder dat deze beschadigd.

Bij het leggen van druppelleidingen wordt er meestal ook gebruik gemaakt van druppelleiding koppelingen. Zo kan er met een t-stuk 16x16x16 een aftakking worden gemaakt, kunnen losse stukken middels een rechte koppeling met elkaar verbonden worden, worden haakse bochten gemaakt met behulp van een knie 16×16 en gebruik je de eindkap om het uiteinde van de druppelleiding af te dichten.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X