Putten en verdelers

Wil jij de beregening in jouw tuin in meerdere groepen kunnen verdelen en netjes wegwerken onder de grond? Maak dan gebruik van de putten en verdelers van Mijn-Tuinberegening.nl.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Putten en verdelers

Of je nu een handmatig of geautomatiseerde tuinberegeningsinstallatie aan gaat leggen: het verdelen van je beregening in meerdere groepen is (bijna) altijd aan te raden. Afhankelijk van het type pomp dat er gebruikt wordt, zorgen te veel sproeiers binnen een groep voor drukverlies. Wil je naast een gazon en/of border sproeiers ook gebruik maken van een druppelleiding? Dan is het zeker aan te raden om je installatie in meerdere groepen te verdelen.

Benieuwd in hoeveel groepen jouw beregeningsinstallatie verdeeld moet worden? Vraag een gratis sproeiplan bij ons aan!

Verdeelblok

Terug naar het aantal benodigde groepen: hoe sluit je deze aan op je pomp? Dit gebeurd middels een verdeelblok. Aan het verdeelblok kan zowel een kogelkraan (handmatig) als een magneetklep (automatisch) worden aangesloten.

Bij Mijn-Tuinberegening hechten wij veel waarde aan kwaliteitsmaterialen. Niet voor niets worden onze verdeelblokken zelf (met de hand) gemaakt!

De meest gangbare verdeelblokken hebben wij toegevoegd in onze webshop. Heb je niet genoeg aan een verdeelblok met 6 uitgangen? Neem gerust contact met ons op! Wij maken graag een verdeelblok die helemaal bij jouw installatie past!

Muurbeugel

Het verdeelblok wordt altijd zo dicht mogelijk bij de pomp geplaatst. Heb je ruimte bij de pomp om het verdeelblok op te hangen? Met de muurbeugel voor een verdeelblok kan deze eenvoudig op de muur worden bevestigd.

Kleppenput

Heb je geen mogelijkheid om het verdeelblok op te hangen? Kies dan voor een kleppenput. Met een ronde kleppenput of verdeelblokbox kan het verdeelblok beschermd en uit het zicht in de grond of border worden geplaatst.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X