Sproeinozzles

Gebruik deze sproeinozzles in combinatie met een nevelsproeier om de borders met een zachte waterdruk te beregenen.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Sproeinozzle

Bordersproeier

Voor het beregenen van de beplanting in de border, wordt er vaak gekozen vaan het beregenen middels een bordersproeier (nevelsproeier). Mijn-Tuinberegening heeft verschillende bordersproeiers in het assortiment. Benieuwd welke bordersproeiers wij verkopen? Je vind ons aanbod met hoge kwaliteit Hunter bordersproeier en RainBird bordersproeier hier.

Let op: de bordersproeiers / nevelsproeiers worden geleverd zonder rotator of nozzle.

MP rotator

Een MP rotator kan worden gebruik voor het beregenen van borders en gazons, doordat deze kleine waterstraaltjes afgeeft. De rotator wordt in de bordersproeier gedraaid en de sproeihoek is middels de MP tool eenvoudig in te stellen. De MP rotator is leverbaar in verschillende bereiken.

Sproeinozzles

Wil je de bordersproeier echt als nevelsproeier, kan er het best worden gekozen voor het gebruik in combinatie met sproeinozzles.

De sproeinozzles zijn een soort kleine dopjes, welke het water als een soort nevel afgeven. Hierdoor valt het water zacht op de beplanting en zal hier geen schade bij ontstaan.

De nozzles zijn leverbaar in verschillende kleuren. Elke kleur staat voor een eigen sproeibereik. De sproeinozzles zijn leverbaar in een bereik van tussen de 1.2 en 5.2 meter.

Door aan het schroefje op de bovenzijde van het dopje te draaien, kan de sproeihoek worden afgesteld tussen de 25° en 360°.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X