Nevelsproeiers

Deze nevelsproeiers zorgen voor een gelijkmatige besproeiing van fragiele border beplanting en is verkrijgbaar in verschillende maten.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Bordersproeier / nevelspoeiers

Heb je ook van die mooie (kleurrijke) borders in de tuin? De meeste borders zijn niet geschikt voor beregening met een gazon sproeier, doordat de straal van deze sproeiers veel te hard gaat. Wanneer je deze sproeiers zou gebruiken, zou dit veel schade aan je beplanting toe brengen.

Hoe beregen ik mijn border?

Je kunt er voor kiezen om elke dag met een tuinslang of gieter in de weer te gaan, maar bij aanhoudende droogte heb je hier niet elke dag tijd voor en/of zin in. De oplossing? Je kan kiezen voor een druppelleiding of bordersproeier!

Druppelleiding

Een druppelleiding is een soort tuinslang met gaatjes. Deze gaatjes laten een kleine hoeveelheid water door naar buiten, waardoor er geen grote plassen water in de border ontstaan. De druppelleiding wordt in de border gelegd, op ongeveer elke halve meter. Hierdoor ben je er van verzekerd dat elk plekje (en dus elke plant) voldoende water krijgt.

Druppelleidingen zijn eenvoudig te verwerken. Je kunt ze doorknippen met een tyleen leidingknipper en middels druppelleiding koppelingen kan je er alle kanten mee uit. Om er voor te zorgen dat de druppelleiding strak in de border blijft liggen, wordt deze vastgezet met grondpennen.

Druppelleiding bestellen? Je besteld ze hier!

Bordersproeier / nevelsproeier

De border sproeier wordt ook wel nevelsproeier of nevelaar genoemd en zijn dankzij hun manier van bewateren ideaal voor in de border! Door de nevelstraal zorgt de sproeier er voor dat het water zacht op de beplating valt en er geen schade wordt toegebracht.

Het bereik van de sproeier kan middels een sproeinozzle of MP-rotator eenvoudig ingesteld worden tot een bereik van maximaal 10 meter.

Hunter Pro Spray

De Hunter Pro Spray is in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo hebben wij de Hunter PROS 10cm, Hunter PROS 15cm en Hunter PROS 30cm. Daarnaast zijn er van de Hunter Pro Spray PRS 30 serie en Hunter Pro Spray 40 serie ook meerdere hoogtes verkrijgbaar in onze webshop.

Hoge beplanting beregenen

Wanneer je hoge beplanting (zoals struiken of uit de kluit gewassen planten) in de border hebt staan, kan je gebruik maken van een telescoopbuis. Deze buizen zijn in hoogte verstelbaar en kunnen eenvoudig op de sproeier worden gedraaid. De telescoopbuis bestel je hier.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.