Tyleenknipper 16-42mm

22,32 Inclusief BTW

Tyleenknipper 16-42mm

(1 klantbeoordeling)
4.00 out of 5 based on 1 customer rating

22,32 Inclusief BTW

Voor de aanleg van jouw tuinberegening zijn de waterleidingen uiteraard van groot belang. Het materiaal dat wij gebruiken voor de leidingen is tyleen. Met onze professionele tyleen knipper is het werk zo gedaan. Met een maximale diameter tot 42 millimeter.

 

Artikelnummer: 8717605123189 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Tyleenknipper 16-42mm

Met deze tyleenknipper 16-42mm wordt het eenvoudig om een (compenserende) druppel- en tyleenleiding op maat te maken. Voor de aanleg van jouw tuinberegening zijn de waterleidingen uiteraard van groot belang. Het materiaal dat wij gebruiken voor de leidingen voor onze beregeningsinstallaties is tyleen. Tyleen is namelijk niet schadelijk voor het milieu en daarom zeer geschikt om onder de grond te gebruiken. Daarnaast zijn de tyleenleidingen bestand tegen vorst en van zeer hoge kwaliteit. Met onze professionele tyleen knipper is het werk zo gedaan. Deze knipper is geschikt voor het doorknippen van leidingen met een maximale diameter van 42 millimeter.

 

Wat is tyleen en waar wordt het voor gebruikt?

Tyleen is een materiaal wat wordt gebruikt voor slangen die voor gas en water bedoeld zijn. Het verschil tussen zacht en hard polyethyleen is dat zacht polyethyleen flexibeler is dan de harde variant. Het verschil tussen deze leidingen wordt gemeten als HDPE (High Density Polyethyleen) en ZPE (zachte polyethyleen). HDPE is een van de meest duurzame kunststoffen die gemaakt worden. Het unieke aan deze kunststofsoort is de brede inzetbaarheid, zeer lange levensduur, lage kostprijs en geringe milieubelasting. Mede door deze kenmerken gebruiken wij HDPE tyleenleidingen voor onze beregeningssystemen.

Het water in een tyleenslang kan bevriezen, maar de tyleenslang zelf is niet gevoelig voor vorstschade. De tyleen op zich is vorstbestendig. Hierdoor is het belangrijk om voor de winterperiode altijd het beregeningssysteem vrij van water te maken. Dit kan bijvoorbeeld door een compressor op de leiding aan te sluiten en zo alle waterdruppels uit het systeem te blazen.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Wij geven een geruime garantie van 1 jaar. Daarnaast hanteren wij een snelle levertijd van 2-3 dagen.

1 beoordeling voor Tyleenknipper 16-42mm

  1. G Gepkings

    Goed contact en prima levering..

Een beoordeling toevoegen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.