Sproeicomputers

Het voordeel van beregening in het gazon aanleggen is dat je middels een sproeicomputer (ook wel beregeningscomputer genoemd) het gazon geheel automatisch kan laten beregenen. Je hoeft hier dus geen tijd meer voor vrij te maken of voor thuis te blijven.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43.

Beregeningscomputer

Beregening aanleggen in een bestaande tuin, dat kan! Je kan de tuinberegening zelf aanleggen, maar je kan natuurlijk ook de tuinberegening laten aanleggen door onze gespecialiseerde medewerkers! Want hoe lekker is het als je een sproeisysteem in je tuin hebt en je niet meer bang hoeft te zijn dat het gras bij de buren groener is?

Het voordeel van beregening in het gazon aanleggen is dat je middels een beregeningscomputer(ook wel sproeicomputer genoemd) het gazon geheel automatisch kan laten beregenen. Je hoeft hier dus geen tijd meer voor vrij te maken of voor thuis te blijven.

Beregeningscomputer kiezen?

Mijn-Tuinberegening hecht veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige producten. Wij verkopen daarom enkel beregeningscomputers van Hunter en Rainbird. Deze merken hebben een lange levensduur, zijn eenvoudig te installeren en uit te bereiden met meer groepen en sensoren.

Hoe kies je de juiste beregeningscomputer? De eerste vragen bij het kiezen van de juiste beregeningscomputer zijn: komt de beregeningscomputer binnen of buiten te hangen? En hoeveel groepen moeten er door de computer aangestuurd worden?

Batterij sproeicomputer

Bij kleine systemen (1 tot 2 groepen) kan er worden gekozen voor een batterij sproeicomputer. Deze computer is zowel binnen als buiten te gebruiken en is eenvoudig op de kraan aan te sluiten. De batterijcomputer/kraancomputer kan dus zowel op leidingwater als op een kraan met grondwater worden gebruikt. Met een batterij computer kan (net als bij de uitgebreidere sproeicomputers) een tijdschema worden ingesteld, waardoor de computer de beregening automatisch op een vooraf ingestelde tijd inschakelt.

Heb je meer dan 2 groepen, maar geen netstroom beschikbaar op de plek waar de beregeningscomputer moet komen? Kies dan voor de Rainbird computer Rainbird ESP 9V serie. Deze serie is verkrijgbaar voor 1, 2, 4 en 6 groepen.

Indoor beregeningscomputer

Bestaat je sproeisysteem uit meer dan 2 groepen en komt de beregeningscomputer binnen te hangen? Vaak wordt er dan gekozen voor een Hunter hydrawise beregeningscomputer. De hydrawise beschikt over wifi en kan middels een app op een smartphone of tablet overal ter wereld worden aangestuurd. Daarnaast kan er een beregeningsschema worden ingesteld, waardoor de Hunter sproeicomputer groep voor groep aan kan sturen en deze op het gewenste moment aan gaat.

Daarnaast beschikken deze beregeningscomputers over een functie waarmee de beregening automatisch wordt uitgesteld in geval van regenval.

Afhankelijk van het aantal groepen dat je beregeningssysteem heeft, kan worden gekozen voor een Hunter hydrawise 6 stations en Hunter hydrawise 12 stations. Achteraf toch te weinig groepen? De Hunter hydrawise is achteraf uit te bereiden met meerder groepen en sensoren.

Naast de wifi hunter hydrawise computers vindt je bij ons in het indoor assortiment ook de Rainbird ESP-RZX sproeicomputers. Deze sproeicomputer wordt vaak gekozen op plaatsen waar geen wifi bereik is. De computer is zonder wifi namelijk ook eenvoudig in te stellen, waardoor de groepen automatisch worden ingeschakeld op het vooraf ingestelde moment. Heb je wel wifi bereik en wil je de sproeicomputer middels de bijbehorende app aansturen? Met de Rainbird LNK wifi module kan de Rainbird ESP eenvoudig van wifi worden voorzien, waarna de sproeicomputer middels de Nederlandstalige Rainbird app overal ter wereld ingesteld en aangepast kan worden.

De Rainbird ESP sproeicomputer is verkrijgbaar voor 4, 6 en 8 groepen.

Outdoor beregeningscomputer

Bestaat je beregeningsysteem uit meer dan 2 groepen en komt de beregeningscomputer buiten te hangen? Kies dan voor een outdoor beregeningscomputer. Bij Mijn-Tuinberegening bieden wij de Hunter hydrawise PHC601, PHC1201 en en PHC2401 outdoor aan. Deze hydrawise werkt exact het zelfde als een indoor variant, alleen is deze voorzien van een extra behuizing welke de beregeningscomputer beschermd tegen weersinvloeden.

De Rainbird ESP-TM2 is de opvolger van de Rainbird ESP-RZX. Deze sproeicomputer kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is eenvoudig in te stellen middels de draaiknop op de computer. Ook deze sproeicomputer is eenvoudig met de LNK wifi module uit te bereiden waardoor de computer ook middels de Rainbird app bestuurd kan worden. De Rainbird ESP-TM2 is verkrijgbaar voor het beregenen van 4, 6, 8 of 12 groepen.

Andere sproeicomputer?

Naast bovenstaande (meest verkochte) sproeicomputers hebben wij ook nog andere sproeicomputers in het assortiment. Benieuwd naar de eigenschappen van deze computers of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. We helpen graag bij het kiezen van de sproeicomputer die het best bij jouw situatie, wensen en tuin past!

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.