Zelf aanzuigende pompen

Zoek je een zelfaanzuigende pomp voor jouw tuinberegening? Mijn-Tuinberegening heeft het!

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Waterpomp tuin

Tuin beregenen met grondwater? Mijn-Tuinberegening heeft een groot assortiment pompen voor beregening!

Welke type pomp of merk het best besteld kan worden, hangt af van verschillende factoren: hoe diep zit het grondwater dat je gaat gebruiken, waar ga je de pomp voor gebruiken en hoeveel druk heb je nodig? Een waterpomp kan namelijk voor diverse doeleinde worden gebruikt: zo kan deze gebruikt worden als beregeningspomp, bronpomp, slootwaterpomp, of tuin waterpomp om de tegels schoon te spuiten en het zwembad mee te vullen.

Maar wist je dat grondwater pomp ook kan worden gebruikt om het toilet door te spoelen? Je was te doen of om je badkuip binnen mee te vullen? Dit bespaart het gebruik van kraanwater aanzienlijk!

Zelfaanzuigende pomp

Een zelf aanzuigende pomp is een bronpomp die boven de grond wordt geplaatst met een aanzuigslang welke in een bron tot 8 meter diepte water aan kan zuigen. Deze zelf aanzuigende pomp wordt veelal gebruikt als beregeningspomp, maar kan in de meeste gevallen ook voor huishoudelijke doeleinden worden gebruikt. De zelfaanzuigende pompen zijn over het algemeen stil, waardoor er bij gebruik nauwelijks geluidhinder zal ontstaan.

DAB beregeningspomp

Een van de bekendste merken beregeningspompen is de DAB beregeningspomp. Een DAB pomp is solide, gaat lang mee en is speciaal ontwikkeld voor tuinberegening. Mijn-Tuinberegening heeft van de DAB bronpomp 3 zelfaanzuigende varianten in het assortiment: DAB jet 82m beregeningspomp, de DAB jet 102m beregeningspomp en de DAB Jet 132m beregeningspomp.

Pedrollo bronpomp

Ben je op zoek naar een beregeningspomp met veel capaciteit van Pedrollo? Mijn-Tuinberegening heeft pedrollo bronpompen in het assortiment met een capaciteit van 7.8 m³/h. Kies je voor de pomp Pedrollo plurijet M3/100X of de Pedrollo Plurijet M4/80X.

LEO pomp

Kleine tuin beregenen of op zoek naar een bronpomp beregening met minder capaciteit? Vaak wordt er gekozen voor een LEO pomp zoals de LEO AJM90 met presscontrol. Wanneer er meer capaciteit nodig is, wordt er vaak gekozen voor een LEO AJM110 of zelfs LEO AJM150L.

Het gebruik van een presscontrol wordt altijd aangeraden bij het gebruik van een zelfaanzuigende pomp van LEO. De presscontol bevat een droogloopbeveiliging, waardoor de waterpomp automatisch uitschakelt bij het drooglopen van de bron. Dit voorkomt schade aan de waterpomp. Naast deze droogloopbeveiliging zorgt de presscontrol ook voor automatische in en uitschakeling van de waterpomp bij watervraag.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.