LEO zelf aanzuigende meerwaaierpomp XCM/4

337,72 Inclusief BTW

LEO zelf aanzuigende meerwaaierpomp XCM/4

337,72 Inclusief BTW

Deze zelf aanzuigende meerwaaierige XCM/4 pomp van LEO is met een capaciteit van 5.5 m³/h uiterst geschikt voor het beregenen van de tuin. De pomp beschikt over een RVS centrifugaalpomp met RVS-as en 4 kunststof waaiers. Hierdoor is de pomp zeer geluidsarm!

Om de levensduur van de pomp te verlengen en het gebruiksgemak van de pomp te vergroten, raden wij aan om gebruik te maken van een LEO press control. De LEO Press control is eenvoudig te bestellen in onze webshop en vind je hier.

Benieuwd naar de andere technische specificaties? Hieronder vind je alle eigenschappen van deze pomp.

Artikelnummer: 991211 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Voordelen van de LEO zelf aanzuigende meerwaaierpomp XCM/4

Deze LEO zelf aanzuigende meerwaaierpomp XCM/4 is zeer geschikt voor de beregening van tuinen en biedt vele voordelen. De LEO XCm/4 is een zelf aanzuigende meertraps-centrifugaalpomp en vervaardigd met een RVS pomphuis in een kunststof behuizing. In het pomphuis zijn 4 waaiers actief, waardoor deze pomp een zeer laag geluidsniveau heeft. Hiernaast zijn de pompen voorzien van ingebouwde thermische beveiliging en standaard voorzien van een netsnoer met een 230V aansluiting. De vloeistof temperatuur van de LEO zelf aanzuigende meerwaaierpomp XCM/4 bedraagt maximaal 35 °C.

Deze pomp wordt met standaard 2 jaar fabrieksgarantie geleverd en is direct uit voorraad leverbaar.

 

De pomp is 43(L) x 23.5(B) x 26.5(H) cm groot. De persaansluiting en aanzuigaansluiting bestaan beiden uit 1″ binnendraad. De zelf aanzuigende meerwaaier pomp heeft geen geïnfiltreerde filter of standaard droogloop beveiliging, maar is eenvoudig uit te breiden met de LEO press control.

 

Waarom raden wij aan deze pomp uit te bereiden met de LEO press control?

De LEO press control is een volledig geautomatiseerde in- en uitschakeling van de pomp. Daarnaast is het een beveiliging tegen het drooglopen van het systeem. Als er water door de pomp stroomt (er een kraan op gezet wordt) schakelt de press control de pomp in. Zodra er geen water meer door de press control stroomt (bij een gesloten kraan of drooglopen) schakelt de pomp direct uit. Deze droogloop beveiliging is geschikt voor centrifugaalpompen (met een maximaal stroomverbruik van 10 ampère) en kan ook gebruikt worden op de complete LEO AJM serie.

Meer weten over de LEO press control of meteen mee bestellen? Je vind het product hier.

 

Benieuwd naar alle technische gegevens van de LEO zelf aanzuigende meerwaaierpomp XCM/4? Bekijk het tabblad ‘extra informatie’ of bekijk onze uitgebreide datasheet.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Merk

LEO

Capp. M3/uur

5.4

Opvoerhoogte in meters

46

Motor

750 watt

Materiaal

RVS

Gewicht

15 kg

Voltage

230 Volt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LEO zelf aanzuigende meerwaaierpomp XCM/4” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.