LEO AJM150L zelf aanzuigende pomp

435,75 Inclusief BTW

LEO AJM150L zelf aanzuigende pomp

435,75 Inclusief BTW

Deze AJM150L zelf aanzuigende pomp van LEO is geschikt voor tuinberegening. Met zijn F-klasse isolatie is hij stil en zeer capabel om water vanuit een put omhoog te pompen.

Deze pomp heeft een capaciteit van 8.4 m³/h.

Benieuwd naar de andere technische specificaties? Hieronder vind je alle eigenschappen van deze pomp.

Artikelnummer: 991234 Categorieën: ,

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Deze LEO AJM150L zelf aanzuigende pomp heeft een capaciteit van maximaal 8,4 m³/uur en is 57.2(L) x 22.5(B) x 25.9(H) cm groot. Daarnaast wordt het geleverd met een aansluitkabel. De persaansluiting en aanzuigaansluiting bestaan beiden uit 1 1/4 – 1″ binnendraad. Deze zelf aanzuigende pomp van LEO heeft geen geïnfiltreerde filter of standaard droogloop-beveiliging, maar is wel uit te breiden met de LEO press control. Bekijk de eigenschappen voor alle technische gegevens of bekijk de pdf van  LEO AJm 110 – 150 datasheet voor meer informatie over de LEO AJM150L zelf aanzuigende pomp.

 

De LEO press control is een volledig geautomatiseerde in- en uitschakeling van de pomp en beveiliging tegen het drooglopen. Als er water door de pomp stroomt (er een kraan op gezet wordt) schakelt de press control de pomp in. Zodra er geen water meer door de press control stroomt (bij een gesloten kraan of drooglopen) wordt de pomp uitgeschakeld. Deze droogloop beveiliging is geschikt voor centrifugaalpompen met een maximaal stroomverbruik van 10 ampère.

 

De maximale vloeistof temperatuur van de zelf aanzuigende LEO AJM150L bedraagt 40 °C en geeft standaard 2 jaar fabrieksgarantie. De Maximale aanzuighoogte bedraagt 9 meter.

Deze pomp is behandeld met een anti-roest middel in het gietijzeren pomphuis. De pomp is direct leverbaar en is standaard voorzien van een netsnoer voor 230V aansluiting.

 

Meer informatie over de LEO AJM150L zelf aanzuigende gietijzeren jetpomp? Bekijk de uitgebreide informatie van LEO AJM150L of neem contact met ons op.

Extra informatie

Merk

LEO

Capp. M3/uur

0,6 – 8,4

Opvoerhoogte in meters

54-24

Motor

1,5 kW

Materiaal

Gietijzer

Gewicht

24.5

Voltage

230 Volt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LEO AJM150L zelf aanzuigende pomp” te beoordelen

X