Batterij computers

Geen stroomvoorziening op de plaats van je beregeningscomputer of op zoek naar een beregeningscomputer voor op de buitenkraan? Bekijk ons assortiment batterij beregeningscomputers.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Batterij beregeningscomputer

Een batterijcomputer is verkrijgbaar in 2 soorten computers, namelijk: draadloze beregeningscomputers en kraancomputers.

De draadloze beregeningscomputer wordt vaak gekozen op plaatsten waar bij het aansluiten van de beregeningsinstallatie geen stroomvoorziening is.

Rainbird ESP 9V serie

De Rainbird ESP 9 V serie wordt doorgaans in de kleppenput geplaatst. De batterijcomputer is daarom uitvoerig getest bij extreme weersomstandigheden en heeft bewezen dat hij ijzersterk is!

De Rainbird batterijcomputer werkt gemiddeld 2 jaar op 2×9 volt batterijen. De Rainbird ESP 9V serie is leverbaar in de uitvoeringen: Rainbird ESP 9V – 1 station, Rainbird ESP 9V – 2 stations, Rainbird ESP 9V – 4 stations, Rainbird ESP 9V – 6 stations en is middels de draaiknop eenvoudig in te stellen.

Hunter Node BT controller

Kies je liever voor een draadloze beregeningscomputer van Hunter, welke middels een app aan te sturen is? Kies dan voor de Hunter Node Bluetooth serie. De Hunter Node BT is voorzien van bluetooth, waardoor een beregeningsschema middels de app kan worden ingesteld. Met deze beregeningscomputer is het mogelijk om sensoren toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Hunter Mini-Click of Hunter Soil-Click.

De Hunter Node werkt gemiddeld 1 seizoen op een 9V batterij en geeft automatisch een melding in de app wanneer het tijd is om deze te vervangen.

Deze draadloze beregeningscomputer van Hunter is leverbaar in de uitvoeringen: Hunter Node BT controller – 1 station, Hunter Node BT controller – 2 stations en de Hunter Node BT controller – 4 stations.

Kraancomputer

Wil je geen complete beregeningsinstallatie in je tuin, maar wel het gemak van het ‘niet elke dag zelf de tuin water moeten geven’? De kraancomputers van Mijn-Tuinberegening bieden uitkomst!

Er zijn zowel van Rainbird als Hunter kraancomputers verkrijgbaar. Beide beregeningscomputers zijn niet vorstbestendig. Wij raden dan ook aan om deze tijdens de wintermaanden op een verwarmde plek op te bergen.

Hunter BTT kraancomputer

De Hunter BTT kraancomputer beschikt over bluetooth, waardoor beregeningschema’s gemakkelijk via de Hunter app kunnen worden ingesteld. Wil je buiten de schema’s om extra water gebruiken? Middels de handmatige aan en uit knop op de beregeningscomputers kan er altijd water worden gepakt, zonder de instellingen van de sproeischema’s aan te hoeven passen.

De Hunter BTT werkt op bijgeleverde Alkaline batterijen en geeft met een knipperend LED lampje aan wanneer het tijd is om deze batterij te vervangen. Daarnaast heeft deze batterijcomputer standaard 2 jaar fabrieksgarantie en is hij leverbaar in de Hunter BTT 1 zone kraancomputer en de Hunter BTT 2 zone kraancomputer.

Rainbird kraancomputer

In tegenstelling tot de Hunter BTT kraancomputer, beschikt de Rainbird kraancomputer niet over bluetooth. Dit maakt ook het verschil op de wijze van het instellen van sproeischema’s.

De Rainbird kraancomputer is voorzien van een display en handige draaiknop, welke het instellen van sproeischema’s vergemakkelijkt. De beregening is per dag(en) van de week in te stellen met een maximum van 2 starttijden per dag.

Heeft het flink geregend op de dag dat jouw Rainbird kraancomputer staat ingesteld? Met de knop ‘rain delay’ op de kraancomputer stel je de beregening eenvoudig uit, zonder het sproeischema aan te hoeven passen. Daarnaast is het ook mogelijk om buiten het sproeischema om extra water te tappen, zonder het schema aan te passen.

De kraancomputer is enkel leverbaar met 1 station en werkt op 2 AA baterijen.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook niet alleen graag bij het kiezen van het juiste product in jouw situatie, wij staan ook klaar om vragen over deze Rainbird kraancomputer met membraanafsluiter te beantwoorden. Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X