Outdoor sproeicomputers

Op zoek naar een outdoor sproeicomputer om je beregeningsinstallatie te automatiseren? De beste sproeicomputers voor buiten vind je hier!

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43.

Outdoor beregeningscomputer

Heb je binnen de voorzieningen niet om een sproeicomputer aan te sluiten? Kies dan voor een outdoor sproeicomputer. Deze computers zijn voorzien van een extra beschermende case die de computer tegen de weersinvloeden beschermd. Hierdoor kan de sproeicomputer onder een overkapping, aan de gevel of op een paal worden bevestigd.

Verschil tussen Rainbird en Hunter

Mijn-Tuinberegening verkoopt enkel producten van de beste kwaliteit. Dit is dan ook de reden dat wij alleen Rainbird sproeicomputers en Hunter beregeningscomputers verkopen.

Het verschil tussen beide merken is dat Hunter meerdere series op de markt heeft en (met name de software van de Hydrawise) net iets verder doorontwikkeld is dan de beregeningcomputers van Rainbird. De Hunter Hydrawise beregeningscomputers zijn standaard voorzien van een Wifi ontvanger en aan te sturen via de app. De Rainbird computers zijn niet standaard van een Wifi ontvanger voorzien, maar dit is wel middels een LNK2 module mogelijk. Met deze uitbereiding zijn ook de Rainbird beregeningcomputers te bedienen middels de Rainbird app.

Rainbird ESP-TM2

De Rainbird ESP-TM2 sproeicomputer is de opvolger van de Rainbird RZXe8 serie. De Rainbird ESP-TM2 beschikt over 3 programma’s met 4 verschillende starttijden per programma en is door de nieuwe draaiknop gemakkelijker in te stellen.

Daarnaast beschikt deze sproeicomputer over extra (waterbesparende) functies.

Heb je Wifi bereik waar je de Rainbird EPS-TM2 sproeicomputer hangt en wil je deze overal ter wereld kunnen bedienen? Met de LNK2 Wifi module als uitbreiding op de sproeicomputer kan dit model via de app worden aangestuurd.
Hierdoor is het mogelijk om het beregeningsschema automatisch aan te laten passen op de lokale weersverwachting of om handmatig een beregening op te schorten wanneer je bijvoorbeeld een tuinfeest heb!

De Rainbird ESP-TM2 is leverbaar in de uitvoeringen: Rainbird ESP-TM2 4 groepen, Rainbird ESP-TM2 6 groepen, Rainbird ESP-TM 8 groepen en Rainbird ESP-TM 12 groepen.

Rainbird RZXe

De Rainbird RZXe serie is de voorganger van de ESP-TM2 serie. Het meest opvallende verschil zit hem in de wijze van bediening van de computer. Deze versie kan worden ingesteld middels drukknoppen in plaats van een draaiknop en heeft iets minder uitgebreide programma’s.

Wil je de Rainbird RZXe kunnen bedienen vanaf je telefoon? Met de LNK2 module als toevoeging op je beregeningsautomaat kan de computer verbinding maken met een Wifi punt in de buurt. Ideaal als het tijdstip van beregening een keer uitgesteld moet worden!

De Rainbird RZXe Wifi Ready is leverbaar in de uitvoeringen: Rainbird RZXe 4 groepen, Rainbird RZXe 6 groepen en Rainbird RZXe 8 groepen.

Rainbird ESP-LXME 8 stations

Standaard beschikt de Rainbird ESP-LXME over 8 groepen. Met een uitbreiding tot maximaal 48 groepen is deze beregeningscomputer een professionele oplossing voor het beregenen van grote oppervlaktes zoals sportvelden en weides. Wil je de Rainbird ESP-LXME uitbereiding bestellen? Je vind deze in onze webshop!

Naast de standaard beregeningsinstellingen beschikt de Rainbird ESP-LXME over een ‘Rain Delay’ functie. De Rainbird beregeningcomputer stelt het ingestelde beregeningsschema automatisch af op weersvoorspellingen van het lokale weerstation.

Door zijn waterdichte behuizing en de ingebouwde bliksembeveiliging kan de Rainbird ESP-LXME buiten worden gemonteerd.

TBOS besturingssysteem

Met de TBOS-BT control module kunnen beregeningschema’s ingevoerd en aangepast worden middels bluetooth koppeling. De module hoeft niet worden aangesloten op 230v maar werkt op batterijen en is verkrijgbaar met 1 groep, 2 groepen, 4 groepen en 6 groepen.

Naast de automatische beregening volgens ingestelde beregeningschema’s beschikt de TBOS module ook over de ‘Rain Delay’ functie. De beregeningsschema’s kunnen op basis van de gegevens van het lokale weerstation worden uitgesteld tot maximaal 14 dagen.

Wil je de beregening handmatig inschakelen? Dit kan gemakkelijk middels de app!

Hunter Hydrawise outdoor

De Hunter Hydrawise beregeningscomputer beschikt standaard over een wifi ontvanger. Hierdoor is de sproeicomputer niet alleen eenvoudig in te stellen, ook kan de sproeifrequentie middels de app altijd en overal aan worden gepast.

Om het nog makkelijker te maken en zo veel mogelijk water te besparen, kan de software van de Hunter Hydrawise computer verbinden maken met het plaatselijke weerstation. Op basis van deze gegevens past de beregeningcomputer de sproeifrequentie aan.

Wordt er regen verwacht? De Hunter Hydrawise stelt de ingeplande beregening automatisch uit.

De Hunter Hydrawise is leverbaar in de uitvoeringen: Hunter Hydrawise PRO-HC601, Hunter Hydrawise PRO-HC1201 en Hunter Hydrawise PRO-HC2401.

Hunter X2 serie Wifi ready

De Hunter X2 serie is wifi ready! Naast dat de beregeningscomputer ingesteld kan worden op de behuizing, kan (met een Hunter X2 wandmodule als uitbereiding) de Hunter X2 middels de Hunter app worden ingesteld en aangestuurd.

Voordeel hiervan is dat je niet in de buurt van de beregeningscomputer hoeft te zijn om deze in te stellen of de instellingen aan te kunnen passen. Daarnaast kan het ingestelde beregeningsprogramma automatisch op lokale weersverwachtingen worden aangepast. Dit bespaard water én voorkomt dat de tuin niet van te veel water wordt voorzien.

De Hunter X2 serie kan zowel binnen, als buiten worden opgehangen en is leverbaar in de uitvoeringen: Hunter X2 4 stations, Hunter X2 6 stations en Hunter X2 8 stations en Hunter X2 14 stations.

De Hunter X2 wandmodule bestel je hier.

Hunter X-CORE serie

De voorloper van de Hunter X2 serie is de Hunter X-CORE serie. Deze computer is zowel als indoor, als outdoor variant leverbaar, De outdoor variant is leverbaar in de uitvoeringen: Hunter X-CORE 2 stations, Hunter X-CORE 6 stations en de Hunter X-CORE 8 stations.

Deze Hunter X-CORE is een gebruiksvriendelijke sproeicomputer welke middels de draaiknop op de beregeningscomputer met 3 individuele sproeigramma’s en 4 verschillende startijden kan worden ingesteld. De maximale sproeitijd per groep is 4 uur.

In tegenstelling tot de andere Hunter beregeningscomputer kan de Hunter X-CORE niet van wifi worden voorzien. De beregeningscomputer aansturen middels de Hunter app behoort dus niet tot de mogelijkheden.

Hunter PRO C

De Hunter PRO-C wordt standaard met 4 stations geleverd. Modulair is deze beregeningcomputer met de Hunter Pro-C 3 stations uitbreiding of Hunter Pro-C 9 stations uitbreiding gemakkelijk uit te breiden tot maximaal een 16 stations beregeningcomputer.

De Hunter PRO-C is niet voorzien van wifi en hier ook niet me uit te bereiden. Dankzij de draaiknop op de behuizing van de Hunter sproeicomputer zijn de programma’s van de groepen eenvoudig in te stellen. De maximale beregeningstijd per programma is 6 uur.

Valt de stroom onverhoopt uit? Geen probleem! De beregeningscomputer onthoud de ingestelde schema’s.

De Hunter PRO-C bestel je hier.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.