Hunter X-CORE serie

97,10196,02 Inclusief BTW

Hunter X-CORE serie

97,10196,02 Inclusief BTW

De Hunter X-Core serie is een gebruiksvriendelijke beregeningscomputer en is verkrijgbaar in verschillende varianten.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

De Hunter X-CORE serie is een eenvoudige sproeicomputer voor huiseigenaren die water willen besparen. Daarnaast biedt deze basis sproeicomputer een simpele bediening met een Solar sync mogelijkheid. Bovendien is deze serie verkrijgbaar in 2, 4, 6 en 8 stations. Ook zijn deze beschikbaar in de indoor variant. De outdoor variant is beschikbaar in 4, 6 en 8 stations. Bovendien hebben de outdoor modellen een afsluitbare kunststof behuizing. Ook worden deze geleverd met slot en een ingebouwde adapter. Daarnaast zijn er 3 programma’s beschikbaar met elk 4 starttijden.

Installeer de revolutionaire solar sync sensor om de beregening aan te passen aan de lokale weersomstandigheden. De Hunter X-CORE serie is te koppelen aan de Hunter afstandsbedieningen voor een snelle draadloze activatie van de beregening. De installatie, instelbaarheid en onderhoud zijn ontworpen voor eenvoudig gebruik door huiseigenaren. Dit is een eenvoudig betrouwbare beregeningscomputer welke doet waar hij voor wordt aangeschaft.

 

Mogelijkheden van de Hunter X-Core:

Ten eerste de indoor variant. Deze heeft mogelijkheden voor 2, 4, 6 en 8 stations. Ten tweede de outdoor variant. Deze heeft mogelijkheden voor 2, 6 en 8 stations. Als laatste hebben beiden varianten 3 individuele sproeiprogramma’s met 4 verschillende starttijden per programma. Tevens kan hij tot maximaal 4 uur per groep sproeien.

Specificaties Hunter X-Core serie:

  • Behoudt van programmagegevens bij stroomuitval
  • onafhankelijk per dag, even/oneven dag of met interval in te stellen
  • Sensor aansluiting, per zone in te stellen
  • Batterijaansluiting om tijd door te laten lopen en de controller op afstand te programmeren
  • Beregeningsstop van maximaal 99 dagen (in wintertijd)
  • Fabrieksgarantie van 2 jaar

 

Solar Sync sensor

De Solar Sync sensor berekent de verdamping en past de Hunter beregeningscomputer hier op aan. Deze aanpassingen zijn gebaseerd op dagelijks lokale weercondities. Daarnaast meet hij ook het zonlicht en de temperatuur. De slimme Solar Sync sensor gebruikt deze informatie om de correcte hoeveelheid water te bepalen en stuurt dit naar de beregeningscomputer. De beregeningscomputer gebruikt vervolgens de geprogrammeerde looptijd en past zich aan de waardes van de Solar Sync aan om de werkelijke looptijd van de irrigatie voor die dag te wijzigen.

 

 

Handleiding: Handleiding X-core

Beschrijving: CA-Cutsheet-X-Core-US

Brochure: BR_XCore_dom

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Uitvoering

Hunter X-CORE 201i – 2 groeps indoor, Hunter X-CORE 401 – 4 groeps outdoor, Hunter X-CORE 401i – 4 groeps indoor, Hunter X-CORE 601 – 6 groeps outdoor, Hunter X-CORE 601i – 6 groeps indoor, Hunter X-CORE 801 – 8 groeps outdoor, Hunter X-CORE 801i – 8 groeps indoor

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hunter X-CORE serie” te beoordelen

X