Rainbird LNK2 WiFi & Bluetooth module

167,27 Inclusief BTW

Rainbird LNK2 WiFi & Bluetooth module

167,27 Inclusief BTW

Met de aanschaf van deze Wi-Fi module en de aanschaf van de Rainbird app (gratis te downloaden in je app store), kan de automatische beregening vanaf elke plek ter wereld bestuurd worden met een smartphone of tablet.

Artikelnummer: 8720026336502-1 Categorieën: ,

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Rainbird LNK2 WiFi & Bluetooth module

Deze Rainbird LNK2 WiFi & Bluetooth module is geschikt voor de meest populaire controllers van Rainbird. Denk hierbij aan de ESP-Me, ESP-RZXe, ST8 en ESP-TM2 serie. Door het toevoegen van deze module worden de controllers volledig toegankelijk voor IOS of Android gestuurde apparaten. Door middel van een Smartphone of tablet kan het beregeningssysteem eenvoudig ingesteld of aangepast worden. Er kunnen meerdere apparaten in de gratis app van Rainbird bestuurd worden. Bovendien is hij Smart Home compatible in Europa, Australië en Noord-Amerika.

 

Mogelijkheden van de Rainbird LNK2 WiFi & Bluetooth module:

Daarnaast kunnen er meldingen voor irrigatie en weersomstandigheden, zoals vorst of regen ingesteld worden. Doordat er meerdere controllers in de app bestuurd kunnen worden, is er ook een mogelijk om bijvoorbeeld een melding voor een onderhoudsafspraak in te plannen. Bovendien heeft hij een trouble shooting functie.

De LNK Wi-Fi module kan je simpelweg in de Rainbird computer steken, hierdoor is het een simpele ‘plug & play’ installatie. De lokale weersomstandigheden worden dagelijks opgehaald en past automatisch de sproeitijden aan. Zo kan er tot 50% water bespaard worden. Tevens gebruikt de LNK2 encrypted wireless communicatie om de privacy van de gebruikers te beschermen.

Deze Wi-Fi module is te gebruiken voor de indoor en outdoor computers van de RainBird ESP-RZXe automaten met Wi-Fi Ready aansluiting.

Met het oog op innovatie heeft RainBird een samenwerking met Amazon Alexa. Alle WiFi bestuurde beregeningscomputers van RainBird met de LNK2 module hebben de mogelijkheid om via stembesturing met Alexa te functioneren. Met meer stem-besturende functies dan elk ander beregeningssysteem op de markt tilt RainBird de LNK2 module naar een heel nieuw niveau. Je kan vragen stellen, advies vragen en de sproeizones benoemen. Wilt u weten hoe dit werkt? Bekijk dan de installatie handleiding; LNK2 installatie handleiding

 

Bekijk alle informatie over de LNK module op de site van RainBird. Hier zijn alle handleidingen en overige informatie over het product te vinden.

 

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rainbird LNK2 WiFi & Bluetooth module” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.