Pop-up gazon sproeiers

Op zoek naar een pop up gazonsproeier (gazonsproeier)? Deze vind je bij Mijn-Tuinberegening!

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Tuinsproeier

Tuinberegening zonder thuis te zijn? Met een beregeningsinstallatie in je tuin kan je jezelf met andere (belangrijke) dingen bezig houden, terwijl de beregening sproeier er voor zorgt dat de tuin voldoende water krijgt.

Een ander voordeel van een beregeningsinstallatie in de tuin is dat je nooit meer last heb van los liggende tuinslangen en tuinsproeiers in de tuin.
Met een beregeningsinstallatie liggen alle waterleidingen onder de grond en zijn dus niet zichtbaar. De sproeiers die voor dergelijke installaties worden gebruikt zijn, wanneer de beregeningsinstallatie uit staat, nauwelijks zichtbaar. De gazonsproeiers die worden gebruikt zijn namelijk zogenoemde pop up sproeiers.

Op het moment dat er geen water door de leidingen stroomt en er dus géén druk op de sproeiers staat, zijn de gazonsproeiers gelijk met het gazon en dus nauwelijks zichtbaar. Hierdoor heb je ook geen last van deze sproeiers tijdens het maaien van het gazon.

Op het moment dat er wel water door de leidingen stroomt, komt er druk te staan op de sproeiers. Door deze druk komt de pop up sproeier omhoog en geeft deze water af.

Pop-up gazon sproeiers

De pop-up gazon sproeiers worden vooral gebruikt voor het beregenen van gazons. Maar welke sproeier kies je?

Bij het kiezen van een sproeier is het van belang om te kijken naar het minimale en maximale bereik van de sproeier. Het bereik van de sproeier is eenvoudig zelf af te stellen naar de gewenste sproeiafstand binnen dit bereik middels sproeidoppen. Een handig hulpmiddel hiervoor is de Hunter instelsleutel. Deze is tevens te gebruiken bij het afstellen van de gewenste sproeihoek. Hieronder hebben wij de meest verkochte sproeiers op een rijtje gezet, maar we hebben er natuurlijk nog veel meer in ons assortiment! Heb je vragen of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen graag!

Hunter PGJ sproeier

Deze sproeiers zijn geschikt voor de meeste gazons. De sproeier heeft een bereik van minimaal 5 tot maximaal 11 meter. Deze sproeier kan ook gebruikt worden in borders met wat stevigere beplanting. De sproeier is verkrijgbaar als Hunter PGJ 10cm, Hunter PGJ 15cm, en Hunter PGJ 30cm. Zo kan deze sproeier op bijna elke plek gebruikt worden.

Hunter PGP sproeier

De Hunter PGP sproeiers zijn geschikt voor de grote gazons. De sproeier heeft een bereik van minimaal 9 tot maximaal 14 meter. Door de krachtige straal is deze sproeier niet geschikt in borders. de sproeier is verkrijgbaar als Hunter PGP vast model, Hunter PGP 10cm en Hunter PGP 30cm.

Hunter PGP-ADJ sproeier

De Hunter PGP-ADJ 10cm is een van de meest gebruikte gazon sproeier van Mijn-Tuinberegening. De sproeier heeft een bereik van minimaal 6.4 tot maximaal 15.8 meter. Deze sproeier kan ook gebruikt worden in borders met lage beplanting.

RainBird popup sproeier

Naast de Hunter sproeiers heeft ook RainBird popup sproeiers. Bij Mijn-Tuinberegening bieden wij de RainBird sproeier 3500 – model 3504, De RainBird Falcon 6504 sproeier en de RainBird popup sproeier 8005 aan.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.