Rooster en stal beregening

Opgedroogde mest op de roosters lijkt één van de grootste rivalen van de mestrobot of roosterschuif.

Het is mogelijk om de robot te voorzien van watertanks en sproeiers, maar deze heeft een beperkte watervoorraad. Wij leveren een beregeningssysteem met een constante watertoevoer op maat en compleet afgestemd op uw wensen, waardoor het systeem efficiënt en milieuvriendelijk is.

Een sproeicomputer zorgt ervoor dat er meerdere secties per dag kunnen worden besproeid. Het tijdstip wordt per sectie eenmalig ingesteld in de beregeningscomputer, zodat u er verder niet meer naar hoeft om te kijken. Mede door dit systeem is er een minimaal waterverbruik en dat scheelt behoorlijk in de kosten.

Door drukvermindering op de leidingen blijven de boxen en voergang droog. Dit werkt ook bij smallere roostergangen. De druppels weken de vastgekoekte mest los, waardoor uw mestrobot de rooster probleemloos kan reinigen. Een extra pluspunt is de verkoeling voor de koeien op de warme dagen.

Het systeem wordt op maat gemaakt en kan eenvoudig zelf aangelegd worden. Wilt u onze hulp met de aanleg, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

 

Voordelen van onze systemen voor rooster en stal beregening:

  • Eenvoudig te monteren
  • Milieuvriendelijk systeem
  • Automatische besturen
  • Boxen blijven droof
  • Minimaal waterverbruik
  • Lage investering
  • Voor bestaande- en nieuwe stallen

 

 

 

Vragen of keuzehulp over rooster en stal beregening?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag, neem telefonisch contact met ons op of vraag een gratis sproeiplan aan. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

 

Whitepaper

E-book MT rooster bevochtiging 2020

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.