Frequentieregelaars

Ons assortiment is weer uitgebreid. Dit maal met verschillende frequentieregelaars. Door het gebruik van een frequentieregelaar zorg je voor een langere levensduur van je pomp. Daarnaast zorgt de regelaar ook voor een energiezuinig verbruik, omdat de pomp niet constant aanslaat en beschikt hij ook nog over een droogloop-beveiliging. Bekijk de frequentieregelaars voor alle specificaties.  

Lees verder »

Zelf aanleggen of laten doen?

Ben jij een echte doe-het-zelver of wil je graag dat de tuinberegening door onze professionals wordt aangelegd? Uiteraard kunnen wij je helpen bij elke stap van het proces. Wij hebben zelfs een gratis e-book beschikbaar als handleiding! De beregening toch door ons aanleggen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.  

Lees verder »

Rijbak-beregening

Met een Rijbak-beregeningssysteem geniet je samen. Een goede ondergrond is belangrijk voor de gezondheid van paard en ruiter. Voordelen: – Geen stuifzand meer – Minder kans op beenblessures – Aangenaam voor paard, ruiter en toeschouwers – Geschikt voor binnen- en buitenbakken – Eenmalige instelling van de computer, afgestemd op uw gewoonten en wensen. – Een

Lees verder »

Beregening is maatwerk

Wij maken, op basis van uw tuintekening, een op maat gemaakt beregeningssysteem compatibel met uw wensen. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul via onderstaande link uw gegevens in en upload een tuintekening. Sproeiplan aanvragen Heeft u behoefte aan meer informatie neem dan contact met ons op via 📞 085 022 0043.

Lees verder »

Ga waterverspilling tegen!

Hunter sproeier

Ga waterverspilling tegen en breid je beregeningssysteem uit met de Hunter Mini-Clik. Deze regensensor is de meest simpele en effectieve methode om te voorkomen dat de sproeiers aan gaan wanneer dat niet nodig is. De sensor sluit het systeem af wanneer er neerslag valt. De Hunter Mini-Clik is eenvoudig te installeren op elk automatisch beregeningssysteem.

Lees verder »
Pages:1234567»