Doe-het-zelf

Vind jij het ook zo fijn om met dit heerlijke weer buiten te werken? Leg dan nu jouw eigen beregeningssysteem aan. Het is even werk, maar daarna heb je ook echt wat. De gieter en tuinslang kunnen voorgoed in de kast, want het systeem doet al het werk voor je. Ben jij niet zo’n doe-het-zelver?

Lees verder »

Verzending buitenland

Wist je dat wij onze producten ook buiten Nederland verzenden? Dus woon jij buiten Nederland of heb jij een vakantiehuis in het buitenland? Ook dan helpen wij je graag aan alle benodigdheden voor jouw tuinberegening. Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden of vraag een sproeiplan aan via onze website.

Lees verder »

Ga waterverspilling tegen!

Hunter Mini-clik

Ga waterverspilling tegen en breid je beregeningssysteem uit met de Hunter Mini-Clik. Deze regensensor is de meest simpele en effectieve methode om te voorkomen dat de sproeiers aan gaan wanneer dat niet nodig is. De sensor sluit het systeem af wanneer er neerslag valt. De Hunter Mini-Clik is eenvoudig te installeren op elk automatisch beregeningssysteem.

Lees verder »

Wij gaan voor hoge kwaliteit

Hunter Industries

Daarom kiezen wij onder andere voor de producten van Hunter Industries: de meest toonaangevende producent van beregeningstoepassingen. Deze producten zijn geschikt voor de meeste gazons, hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en een groot bereik. Wil jij ook een tuinberegeningssysteem van uitstekende kwaliteit? Neem dan nu contact met ons op.

Lees verder »
Pages:12345»