Zelf-aanzuigende pomp

zelf aanzuigende pomp LEO xcm 4

Waarom een zelf-aanzuigende pomp?

Je wilt een beregeningssysteem op grondwater om kosten te besparen en wellicht een zelfvoorzienend systeem te hebben, maar waar begin je? Onze zelf-aanzuigende pompen zijn geluidsarm, verkrijgbaar in verschillende soorten en hebben de juiste capaciteit voor jouw tuin.

De afgelopen jaren hebben we veel last gehad van droge periodes. Daarnaast wordt men steeds bewuster over de klimaatverandering en zijn op zoek naar betaalbare duurzame oplossingen. Nu heeft niet iedereen een sloot in de achtertuin en kiest men steeds vaker voor een waterput of puntstuk. Dit is een goede oplossing voor beregening en een stuk goedkoper dan sproeien met leidingwater. Daarnaast kunnen er meer sproeiers op een groep vanwege de hogere capaciteit en zo bespaart u extra kosten in leidingwerk, koppelingen, verdeelblokken, etc. Hier komt de zelf-aanzuigende pomp goed van pas. Deze zelf-aanzuigende pompen halen het water vanuit de bron en/of puntstuk en pompen het water via een aanzuigslang naar het verdeelblok.

LET OP: wij adviseren altijd een droogloopbeveiliging aan te schaffen bij een nieuwe pomp. Zo is de pomp beschermd en heeft hij een langere leversduur.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Deel dit berichtX

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.