Druk/Frequentieregelaars

Op zoek naar een druk/frequentieregelaar voor jouw tuinberegening? Deze vind je uiteraard bij Mijn-Tuinberegening.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Drukschakelaar en frequentieregelaar

LEO presscontrol

Bij het gebruik van een zelf aanzuigende LEO pomp adviseren wij altijd gebruik te maken van een LEO presscontrol. De LEO presscontrol is een volledig geautomatiseerde in- en uitschakeling van de pomp. Daarnaast is het een beveiliging tegen het drooglopen van het systeem. Als er water door de pomp stroomt (er een kraan op gezet wordt) schakelt de presscontrol de pomp in. Zodra er geen water meer door de presscontrol stroomt (bij een gesloten kraan of bij het drooglopen) schakelt de pomp direct uit.

BRIO drukschakelaar

Naast de LEO presscontrol biedt Mijn-Tuinberegening ook de BRIO-2000 drukschakelaar, de BRIO top drukschakelaar en de BRIO tank drukregelaar aan. Deze schakelaars zorgen naast het automatisch in-/uitschakelen van de pomp en de droogloopbeveiliging ook voor een gelijke waterdruk. Hierdoor ontstaat er een prefect sproeibeeld! De drukschakelaar is te gebruiken op zelf aanzuigende pompen en hydrofoorpompen.

Wil je écht goed voor je pomp zorgen en besparen op je energierekening? Dan is kan er gebruik worden gemaakt van een frequentiesturing. Een frequentiesturing heeft naast de eigenschappen van een drukschakelaar, ook de eigenschap dat de motoraties worden aangepast aan het waterverzoek van het systeem.

Zie het zo: zonder frequentiesturing loopt de pomp altijd even hard. Het maakt dan niet uit of de kraan half of helemaal open staat. Mét frequentiebesturing past de pomp zich aan naar de water vraag. Bij een kraan die half open staat, loopt de pomp dus ook veel rustiger en energiezuiniger. Hierdoor gaat de pomp jaren langer mee.

Meer weten of een frequentieschakelaar bestellen? Wij hebben de Sirio Entry frequentiebesturing, Sirio Entery XP frequentiebesturing en Sirio frequentiebesturing in ons assortiment.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.