Accessoires voor sproeiers

Zelf beregening aanleggen? Voor alle dhz beregening aanleggers? Bekijk ons assortiment accessoires die het aanleggen gemakkelijker maken!

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Accessoires voor sproeiers

Een sproeier kan op verschillende manieren worden aangesloten op een tyleenleiding.

Swingjoint

Zelf beregening aanleggen? Dat hoeft niet lastig te zijn! Voor alle dhz beregening aanleggers: wij raden altijd aan om bij het aanleggen van de beregening, gebruik te maken van swingjoints. Met een swingjoint kan je makkelijk en snel jouw sproeiers op de juiste hoogte in de grond plaatsen.

Doordat de swingjoints eenvoudig in hoogte versteld kunnen worden, zijn verschillen in diepte van de gemaakte geulen eenvoudig te verbergen. Dit maakt het aanleggen van het beregeningssysteem een stuk eenvoudiger!

Let bij het kiezen van de swingjoints op het type aansluiting van je gekozen sproeier! De sproeiers worden namelijk direct op de swingjoint gemonteerd.

Telescoopbuis

Heb je niet voldoende aan een nevelsproeier met een hoogte van 30 centimeter? Met een telescoopbuis kan de sproeier naar een hoogte van minimaal 30 tot maximaal 120 centimeter worden gebracht, waardoor hij ook hoge beplanting kan beregenen en dus in vrijwel elke border past.

Sproeidoppen

De gazonsproeiers zijn eenvoudig af te stellen met sproeidoppen. Mijn-Tuinberegening heeft zowel PGJ sproeidoppen als PGP sproeidoppen in het assortiment. Aangeraden wordt om bij het instellen van de sproeier gebruik te maken van een Hunter instelsleutel.

MP Tool

Heb je een bordersproeier met MP rotator? Om deze in te kunnen stellen maak je gebruik van de Hunter MP tool. Ook deze is eenvoudig te bestellen in onze webshop!

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X