Zuigslangsets

Op zoek naar een zuigslang? Je vind ze bij Mijn-Tuinberegening!

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Zuigslang

Middels een zuigslang wordt het water uit de bron naar de pomp vervoerd. Standaard worden deze zuigslangen in een lengte van 7 meter aangeboden, omdat dit de gemiddelde aanzuigdiepte van een pomp is. Bij Mijn-Tuinberegening wordt deze slang echter vanaf een lengte van 10 meter geleverd, om het gebruikersgemak bij het verwerken hiervan te vergroten. Heb je te veel aan deze 10 meter? De zuigslang is eenvoudig in te korten met onze tyleenknipper!

Zuigslangset

Wij bieden de zuigslang 25mm en zuigslang 32mm als complete set aan, die in principe direct op de pomp kan worden bevestigd. Echter adviseren wij om altijd een terugslagklep tussen de zuigslang en pomp te plaatsen. Deze zorgt ervoor dat de zuigslang minder beweegt tijdens het aan- en uitslaan van de pomp, waardoor de zuigslang langer meegaat.

Terugslagklep

Meer weten over de terugslagklep of direct mee bestellen? Dat kan!

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.