T-Stuk 90° buitendraad

Het voordeel van een t-stuk buitendraad is dat een sproeier hier direct op kan worden aangesloten.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43
 

T-stuk 90° buitendraad

Een t-stuk is een veel gebruikte tyleenkoppeling bij het aanleggen van een beregeningsinstallatie.

Waarom t-stukken gebruiken?

Het voordeel van een t-stuk koppeling is dat de waterstroom door loopt en je een soort aftakking kan maken naar een nieuwe leiding. Of in het geval van het gebruik van een t-stuk koppeling met schroefdraad: naar een sproeier. Hierdoor hoef je minder leidingen te leggen in je tuin en kunnen er meerdere sproeiers achter elkaar op de zelfde groep worden aangesloten.

Hoe wordt een t-stuk 90° buitendraad gebruikt?

Op de t-stuk met buitendraad kan direct een sproeier worden aangesloten. Voordeel hiervan is dat je minder onderdelen nodig hebt bij het aanleggen van je beregeningsinstallatie.

Het nadeel is wel dat je er voor moet zorgen dat alle sleuven even diep gegraven zijn om ongelijkheden in hoogte van de sproeiers te voorkomen. Wil je het jezelf liever gemakkelijk maken? Kies dan voor het gebruik van de t-stuk 90° binnendraad met swingjoint.

Koppeling op maat

Let bij het kiezen van de koppeling en sproeier op de aansluit maat van beide onderdelen. Mijn-Tuinberegening heeft meerdere sproeiers in het assortiment met verschillende aansluitmaten. Door ons grote assortiment koppelingen is er altijd wel een koppeling die aan sluit om de aansluit maat van de sproeier.

Kun je geen koppeling met de gewenste maat vinden? Neem gerust contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen wij ook afwijkende maten koppelingen leveren.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X