Druppelleidingen

Heeft u borders of hagen die besproeid moeten worden en wilt u hiervoor gebruik maken van druppelleidingen? Wij bieden compenserende en niet-compenserende druppelleidingen in bundels van 50 meter of 100 meter.

 

De compenserende druppelleiding is eenvoudig op maat te maken door middel van een tyleen knipper. Denk hierbij aan de connectoren om de leiding eenvoudig aan te sluiten. In de druppelleiding zitten ‘interne vernauwingen’, daarin bevinden zich kleine gaatjes waar het water langzaam naar buiten druppelt. Door de langzame waterverdeling wordt het water beter opgenomen in de grond. De druppelleiding is geschikt voor het bewateren van borders en beplanting.

 

Het verschil tussen een normale tyleenleidingen en een compenserende tyleenleiding zit in het drukverschil. De compenserende tyleenleiding zorgt voor een gelijke waterverdeling. Dit houdt in dat er aan het begin en eind van de leiding evenveel druk is en de beplanting goed wordt besproeid.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X