Tuinslangen

Het is altijd handig om een tuinslang te hebben! Daarom vind je bij Mijn-Tuinberegening gewoon kwalitatief goede tuinslangen.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Tuinslang

Naast dat wij de beste tuinsproeier van de merken Hunter en Rainbird als (grond sproeier) verkopen, is het altijd handig om ook een gewone tuinslang met sproeier in uw tuin te kunnen gebruiken voor tuinberegening, het vullen van een zwembad of om de tegels mee schoon te kunnen spuiten.

Bij Mijn-Tuinberegening hebben wij daarom ook tuinslangen van professionele kwaliteit in ons assortiment. Met beregeningskoppelingen kan op deze gele tuinslang eenvoudig een sproeier worden gemonteerd.

Het voordeel van deze tuinslang is dat hij (met behulp van beregeningskoppelingen) op zowel een buitenkraan, als op een extra groep van het verdeelblok kan worden geplaatst. Hierdoor is het mogelijk om het grondwater van de grondwater pomp naast je automatische beregening ook te gebruiken voor tuinberegening met een sproeier.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.