Mijn-Tuinberegening

Mijn-Tuinberegening.nl is, met vakbekwame medewerkers en een grote productkennis, een betrouwbare partner als het gaat om het ontwerp, de aanleg, het onderhoud, de verkoop en de reparatie van tuinberegeningsinstallaties. Wij bieden de juiste producten om een professioneel beregeningssysteem aan te leggen.

Begin beregeningstechnieken

Waarom wij met beregeningstechnieken zijn begonnen? Het was zomer 2012; een warm jaar met veel droogte. Als hovenier kwamen we bij veel verschillende klanten, maar zagen bijna overal het zelfde probleem: kale vlekken in het gazon door de droogte, beplanting die het door de warmte niet overleeft en minder bloemen in de vaste planten.

‘Daar heb ik nog niet aan gedacht’

Als hovenier denk je dan gelijk: waarom? Het kan namelijk zoveel beter en makkelijker. Waarom hebben deze klanten geen beregeningssysteem? Zo nieuwsgierig als we zijn, hebben we dit ook aan onze klanten gevraagd. Het antwoord was eenduidig: ‘Daar heb ik nog niet aan gedacht.’. En dat is jammer.

Oplossing met Mijn-Tuinberegening

Omdat bijna alle klanten dit antwoord gaven, zijn we op zoek gegaan naar de oplossing.  Nou, een oplossing hebben we gevonden! Namelijk in de vorm van Mijn-Tuinberegening! Met ons team proberen wij zoveel mogelijk tuinbezitters te informeren over tuinberegening. Dit doen wij tijdens evenementen, beurzen, social media en advertenties.

Advies in tuinberegening

Om het advies om te zetten in daden zijn wij ook begonnen met het aanbieden van tuinberegeningsinstallaties en toebehoren. Wij bieden enkel de beste producten aan. Hierdoor kan je onder bijna alle weersomstandigheden blijven genieten van jouw tuin. Zelfs met het wisselvallige weer in Nederland is dat geen probleem! Mijn-Tuinberegening is gevestigd in Zeddam.

X