Tyleenleidingen

Voor de aanleg van jouw tuinberegening zijn de waterleidingen uiteraard van groot belang. Bij Mijn-Tuinberegening maken wij hiervoor gebruik van tyleenleidingen welke zijn gemaakt van polyethyleen (PE).

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Tyleenleiding

Voor de aanleg van jouw tuinberegening zijn de waterleidingen uiteraard van groot belang. Bij Mijn-Tuinberegening maken wij hiervoor gebruik van tyleenleidingen welke zijn gemaakt van polyethyleen (PE). Dit is een thermoplastische kunststof die door middel van verhitting in de gewenste vorm wordt gemaakt. Na afkoeling neemt deze slang zijn vaste vorm aan. De veelzijdigheid van deze buis zorgt voor zijn populariteit voor meerdere doeleinden. Doordat de slang uit PE bestaat is plaatsing in een mantel-/schutbuis niet perse nodig. Onze tyleenleidingen zijn voorzien van het KIWA-keurmerk.

Daarnaast is er te kiezen tussen HDPE (Hoge dichtheid polyethyleen) en LDPE (Lage Dichtheid Polyethyleen). De hoge dichtheid van de HDPE slang zorgt voor stevigheid en is slijtvast en sterker dan de LDPE leidingen, waardoor wij voornamelijk met HDPE leidingen werken. De HDPE leidingen worden gemaakt met verschillende waardes welke worden gemeten in SDR (SDR waarde geeft de wanddikte aan van een (kunststof) buis).

Dit type leiding is speciaal gemaakt voor ondergronds gebruik. Een tyleenleiding is namelijk bestand tegen vorst, is makkelijk te verwerken en is van zeer hoge kwaliteit.

Daarnaast is deze leiding zodanig gemaakt dat het soepel blijft, ondank dat deze sterk is en in de grond niet kan indeuken. Zo blijft de watertoevoer constant. En dat is wat je wil voor een goed werkende tuinberegening!

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tyleenleidingen en tyleenkoppelingen, geschikt voor iedere beregening set.

Onze tyleenleidingen zijn gemaakt van polyethyleen (PE). Het materiaal is een thermoplastisch kunststof die door middel van verhitting in de gewenste vorm wordt gemaakt. Na afkoeling neemt deze slang zijn vaste vorm aan.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X