Accessoires automatisering

Wilt u uw beregeningssysteem automatiseren of juist zelf meer controle over de werking van uw beregeningsinstallatie hebben? Bekijk hier ons aanbod van accessoires automatisering. Hiermee maakt u uw beregeningssysteem compleet!

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43.

Accessoires automatisering

Automatische beregening

Wil jij je nieuwe tuinberegening graag automatiseren?  Dat kan eenvoudig met onze automatisering accessoires! Maar wist je dat je een handmatige beregeningsinstallatie tuin met deze accessoires ook kan veranderen in een automatische beregening?

Signaalkabel

Om er voor te zorgen dat de magneetkleppen worden aangestuurd door de beregeningscomputer, moet je beide producten met elkaar verbinden middels een signaalkabel. De signaalkabel in onze webshop is 6 aderig, wat betekend dat er met 1 kabel 5 magneetkleppen op de beregeningscomputer kunnen worden aangesloten. Heb je meer magneetkleppen/groepen? Er kunnen gemakkelijk meerdere kabels worden gebruikt om alle magneetkleppen aan te sluiten!

Nadat de signaalkabel aangesloten is, kan de sproeicomputer ingesteld worden en is het dan echt tijd om te gaan genieten van je tuin en het gemak van de automatische beregening! Zie je de gazonsproeiers en nevelsproeiers al uit de grond komen, terwijl je zelf wat anders aan het doen bent?

Trafo 230v-24v

Is je bestaande trafo defect en wil je deze vervangen? Mijn-Tuinberegening heeft ook een losse trafo in het assortiment. Let op: deze wordt standaard bij een nieuwe beregeningscomputer meegeleverd. Je hoeft deze dus niet bij een nieuwe beregeningscomputer los mee te bestellen.

Lasklem

Heb je de magneetkleppen op je beregeningscomputer aangesloten middels een signaalkabel, maar heb je niet alle uiteinde van deze kabel gebruikt? Om gevaarlijke situaties te voorkomen adviseren wij om altijd een lasklem te gebruiken bij losse uiteinde van stroomkabels. Dit voorkomt dat deze uiteinde elkaar raken, waardoor kortsluiting kan ontstaan. Daarnaast beschermd een lasklem de kabel tevens tegen (weers-)invloeden van buiten af en kan er geen stroomschok ontstaan wanneer iemand (per ongeluk) een losse uiteinde vast pakt.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.