Kogelkraan 20mm tyleen x tyleen

18,79 Inclusief BTW

Kogelkraan 20mm tyleen x tyleen

18,79 Inclusief BTW

Deze speciale kogelkranen kunnen rechtstreeks op een tyleenleiding worden aangesloten. Hierdoor hoeft de kraan niet eerst op PVC gelijmd te worden, waardoor je minder drukverlies hebt.

Artikelnummer: 8435099272144 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Tyleen kogelkraan 20mm

Deze tyleen kogelkraan 20mm kan aangesloten worden op een tyleenslang. Kogelkraan, de naam zegt het al: een kraan die door middel van een kogel wordt afgesloten. Met deze kraan kan je stromend water snel afsluiten, je opent of sluit de kraan met een kwartslag. Dit gebeurt door middel van een kogel die in de kraan zit en om zijn as loodrecht op de boring draait. Wanneer de kogel 90 graden draait, sluit de kraan het stromende water af of opent hij, zodat het water er doorheen kan stromen. Deze kogelkraan is uitsluitend geschikt voor het regelen van de doorvoer van water, gebruik deze kraan nooit voor gas!

Wij hebben kogelkranen in verschillende maten.

 

Waar worden kogelkranen voor gebruikt?

Er zijn veel verschillende combinaties mogelijk bij een beregeningssysteem, zowel in producten, merken als in de hoeveelheid groepen. Kogelkranen worden gebruikt om de waterverdeling handmatig te regelen per groep. Het leidingwater of grondwater gaat naar het verdeelblok. Hier wordt een onderverdeling in groepen (sproeisectoren) gemaakt. U kunt handmatig de kogelkraan open zetten, zodat deze specifieke groep op dat moment beregent wordt. Wanneer u de tweede groep wilt besproeien, kunt u de kogelkraan van de eerste groep sluiten en de tweede openzetten. Zo kunt u uw gehele tuin besproeien in sectoren zonder drukverlies.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonsich contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Merk

Cepex

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kogelkraan 20mm tyleen x tyleen” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.