Sproeiers

Er zijn verschillende types sproeiers. De sproeiers zijn in twee hoofdgroepen in te delen, namelijk de Pop-up en de nevelaars.

Pop-up:
• PGJ; Deze sproeiers zijn geschikt voor de meeste gazons. De sproeier heeft een bereik van 5 tot maximaal 11 meter. Deze sproeier kan ook gebruikt worden in borders met wat stevige beplanting. De sproeier is verkrijgbaar in 10, 20, en 30cm. Zo kan deze sproeier op bijna alle plekken gebruikt worden.
• PGP; Deze sproeiers zijn geschikt voor de grote gazons. De sproeier heeft een bereik van 9 tot maximaal 14 meter. Door de krachtige straal is deze sproeier niet geschikt in borders. de sproeier is in twee hoogtes verkrijgbaar.

Nevelaars:
• Pop-up nevelaar; Deze sproeier is bedoeld voor kleine oppervlaktes of voor borders. Met verschillende sproeidoppen is het bereik van de straal in te stellen tussen de 1 en 5 meter. Deze sproeier zorgt voor een egale nevel over de beplanting. Hierdoor ontstaat er geen schade aan kwetsbare beplanting. Ook zijn de sproeidoppen in te stellen van 25 tot 360 graden. Deze sproeiers zijn verkrijgbaar in een hoogte van 10, 15 of 30cm. Zo kan de sproeier in bijna alle borders worden geplaatst (met de telescoop verlengbuis kan de nevelaar tot een hoogte van 120cm aangebracht worden).

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X