Hunter PROS pop-up nevelsproeier 15cm

12,73 Inclusief BTW

Hunter PROS pop-up nevelsproeier 15cm

12,73 Inclusief BTW

Deze nevelsproeier zorgt voor een gelijkmatige besproeiing van fragiele border beplanting en is maximaal in te stellen op 10 meter.

Artikelnummer: 8720026671160 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

De Hunter PROS pop-up nevelsproeier 15cm is uitermate geschikt voor borders met fragiele beplanting. De nevelstraal zorgt ervoor dat het water ‘zacht’ op de beplanting valt, waardoor het de beplanting geen schade toebrengt. De sproeier is makkelijk in te stellen tot een straal van 10 meter. Dit doe je door middel van de verschillende instelbare sproeinozzles en MP-rotators. Deze kun je tevens in onze webshop bestellen, je kunt ze hier vinden. Bij deze sproeier zijn geen sproeidoppen inbegrepen.

Wanneer er niet gesproeid wordt verdwijnen de sproeiers tot onder het maaiveld, waardoor ze niet meer zichtbaar zijn. Je kunt dus zonder problemen over de sproeiers heen maaien. Wanneer het systeem wordt geactiveerd komen de sproeiers door de waterdruk naar boven en beginnen zij te sproeien. Wij hebben verschillende maten Hunter pop-up nevelsproeiers in ons assortiment.

Voordelen van de Hunter PROS pop-up nevelsproeier 15cm zijn:

  • Eenvoudig in te stellen
  • Kwalitatief hoogwaardig product
  • Ideaal voor het beregenen van plantenborders
  • De Pro-Spray series besparen over het algemeen 30% meer water ter vergelijking met andere nevelsproeiers zonder drukregelaars.

Wanneer je hoge beplanting in je borders hebt, adviseren wij een telescoopbuis te gebruiken. Een telescoopbuis is de beste manier om jouw sproeiers te verhogen.

https://www.youtube.com/watch?v=nqx6MvOobfU

 

Voor verdere vragen over de Hunter sproeiers of voor andere vragen, neem gerust contact met ons op: 085 022 0043

Extra informatie

Merk

Hunter

Sproeibereik

1-5m

Pop-up hoogte

15 cm

Doel beregening

Beplanting

Draadsoort

Binnendraad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hunter PROS pop-up nevelsproeier 15cm” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.