Tyleen koppelingen

Op zoek naar tyleen koppelingen? Mijn-Tuinberegening heeft een ruim assortiment van deze koppelingen.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Beregeningskoppelingen

Zelf een beregeningsinstallatie aanleggen, uitbreiden of een koppeling vervangen? Mijn-Tuinberegening heeft een groot assortiment tyleenkoppelingen. Waar deze koppelingen voor worden gebruikt?

Losse stukken tyleen kunnen middels een rechte koppeling met elkaar worden verbonden, een knie koppeling wordt o.a. gebruikt voor het maken van bochten, een t-stuk koppeling voor het maken van een aftakking en een eindkap is handig wanneer je graag een open eind wil houden om bijvoorbeeld op een later moment je systeem uit te bereiden.

Naast koppelingen ben je bij Mijn-Tuinberegening ook aan het juiste adres voor een kogelkraan of muurplaat voor het bevestigen van een buitenkraan.

Om drukverlies te voorkomen, raden wij onze klanten aan om een systeem met dezelfde diameter aan te leggen. Echter kan dit niet altijd voorkomen worden. Daarom bieden wij ook diverse rechte verloopkoppelingen en t-stuk verloopkoppelingen aan.

Bij Mijn-Tuinbergening vinden wij het gebruik van kwalitatief goede materialen erg belangrijk. Waarom wij kiezen voor Cepex koppelingen? De producten zijn van professionele kwaliteit voor een goede prijs, eenvoudig te installeren en onderhoudsvrij!

Momenteel hebben wij ook diverse Cepex koppelingen in de uitverkoop. Voor deze actie geldt: OP=OP. Het actuele aanbod uitverkoop vindt je hier.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.