Drukdompelpomp

Op zoek naar een pomp die naast het aanzuigen van grondwater voor jouw tuinberegening ook kan worden gebruikt als slootwaterpomp of om water uit de kelder mee weg te pompen? Kies voor een dompelpomp!

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Druk dompelpomp

Slootwaterpomp?

Op zoek naar een pomp die naast het aanzuigen van grondwater voor jouw tuinberegening ook kan worden gebruikt voor andere doeleinde, zoals het leegpompen van een kelder? Dan is een druk dompelpomp de juiste keuze.

De LEO druk dompelpomp beschikt over een ingebouwde drukschakelaar, geïntegreerde thermische beveiliging en een automatisch start/stop systeem. Hierdoor schakelen de pompen automatisch in bij een watervraag, en uit bij het stoppen van de watervraag of bij het drooglopen van de bron.

Dompelpomp gebruiken als bronpomp

Wil je de pomp gebruiken voor het aanzuigen van grondwater? Je plaatst de dompelpomp dan in de bron. De pomp zuigt het water op de zelfde wijze als een bronpomp middels de bijgeleverde 10 meter onderwater kabel naar boven. De pomp is op deze manier geschikt voor het gebruik van grondwater voor jouw tuinberegening.

Deze pomp kan naast het gebruik in de bron, ook worden gebruikt als slootwaterpomp. Check vooraf wel even de regels voordat je deze pomp in de sloot hangt, je mag namelijk niet zomaar elke sloot onttrekken van water!

Wanneer je kelder is ondergelopen of je een andere ruimte wil ontdoen van een laag water, kan de druk dompelpomp uit de bron of sloot worden gehaald en in de ondergelopen ruimte worden geplaatst. Hier zuigt de dompelpomp het water uit de ruimte. Dit water kan vervolgens weer worden gebruikt om de tuin mee te beregenen.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.