Lijm, reiniger & tape

Lijmen en reinigen van diverse slangen, leidingen, koppelingen, sproeiers en pompen doe je met de producten van Mijn-Tuinberegening!

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43
 

Benodigdheden aanleg tuinberegening

Naast een pomp, een verdeelblok, slangen, leidingen, koppelingen en sproeiers heb je ook nog wat klein materiaal nodig om het geheel (lekvrij) aan te sluiten.

Zo wordt geadviseerd om teflontape om koppelingen met schroefdraad te gebruiken, om er zeker van te zijn dat de aansluiting niet kan gaan lekken.

Voor een optimale hechting bij het verlijmen van pvc fittingen, moffen en buizen adviseren wij om deze materialen vooraf met Griffon PVC reiniger te reinigen en ontvetten. Vervolgens kunnen deze materialen met Griffon PVC lijm aan elkaar worden gelijmd. Zowel de reiniger, als de lijm zijn verkrijgbaar in verschillende grootte.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.