T-Stuk 90° binnendraad

Een t-stuk met binnendraad wordt vaak gebruikt in combinatie met een swingjoint.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

T-stuk 90° binnendraad

Met een t-stuk met binnendraad kunnen er meerdere sproeiers achter elkaar op 1 groep worden geplaatst.

Gemak van een t-stuk 90° binnendraad

Het gebruik van een t-stuk 90° binnendraad in combinatie met een swingjoint maakt het aanleggen van een beregeningssysteem vele malen gemakkelijker. Dit is dan ook de reden dat bij het aanleggen van een systeem veelal gekozen wordt voor het gebruik van deze koppeling.

Een swingjoint is een in hoogte verstelbaar buisje dat aan beide zijde voorzien is van een draadeinde. De ene zijde kan in de koppeling worden gedraaid en op de andere zijde van de swingjoint kan een sproeier worden gedraaid.

Het voordeel hiervan is dat eventuele hoogteverschillen in het graafwerk van de sleuven geen probleem is. Doordat de swingjoints in hoogte versteld kunnen worden, kunnen de sproeiers makkelijker op de zelfde hoogte worden afgesteld.

Er kunnen meerdere t-stukken 90° binnendraad achter elkaar worden geplaatst in één groep. Voor de laatste sproeier in de reeks kan er vervolgens worden gekozen voor een knie 90° binnendraad. Op deze koppeling kan ook weer een swingjoint met sproeier worden aangesloten.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook niet alleen graag bij het kiezen van het juiste product in jouw situatie. Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.