Swingjoint 3/4″ x 3/4″ buitendraad

4,61 Inclusief BTW

Swingjoint 3/4″ x 3/4″ buitendraad

4,61 Inclusief BTW

Gebruik deze swingjoint 3/4” x 3/4” buitendraad bij de aanleg van jouw tuinberegeningssysteem en het aanleggen is een stuk eenvoudiger. Dit product is een echte aanrader. Mede dankzij het buigzame materiaal kan je met behulp van een swingjoint de hoogte van een sproeier gemakkelijk verstellen.

Artikelnummer: 8717605028170 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Swingjoint 3/4″ x 3/4″ buitendraad

Met een Swingjoint 3/4″ x 3/4″ buitendraad kan je sproeiers eenvoudig op de gewenste hoogte in de grond verwerken. Wij gebruiken bij nagenoeg alle beregeningssystemen die wij aanleggen een swingjoint om de sproeier op de juiste hoogte te plaatsen. De swingjoint maakt het plaatsen van de sproeier een stuk makkelijker. Geen gedoe meer met het ‘omhoog of omlaag’ leggen van de leiding, maar 10 centimeter losgraven en de sproeier naar het gewenste niveau brengen.

Wij geven een geruime garantie van 1 jaar. Daarnaast hanteren wij een snelle levertijd van 2-3 dagen. Wil je meer weten over dit product? Bel of mail ons dan! Wij helpen je graag.

 

Voordelen van deze swingjoint 3/4″ x 3/4″ buitendraad zijn o.a.:

  • Met een swingjoint kan je een sproeier eenvoudig op het gewenste niveau zetten.
  • De swingjoint is gemaakt van buigzaam materiaal.

 

Hieronder wordt een voorbeeld getoond waar de swingjoints gebruikt worden. Deze swingjoints zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Let goed op de binnendraad aansluiting van de sproeier en de afmeting van de koppeling. Op basis van deze informatie kan de swingjoint eenvoudig worden aangesloten, zodat hij eenvoudig geïnstalleerd kan worden.

Hoe ziet een beregeningssysteem er ondergronds uit?

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Merk

Hunter

Draadsoort

Buitendraad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Swingjoint 3/4″ x 3/4″ buitendraad” te beoordelen

X