• Gratis verzending boven €150,-
  • Binnen 3 werkdagen geleverd
  • Jarenlange ervaring
  • Tevens installatie en onderhoud

Sproeiplan

Tuinberegening in alle soorten en maten

Een sproei-installatie neemt je veel werk uit handen. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden voor een beregeningsinstallatie; van een handmatig systeem tot een vol automatisch systeem. Tegenwoordig is een dergelijk systeem in de tuin geen luxeproduct meer, maar een systeem dat voor bijna iedereen haalbaar is. In een vrijblijvend gesprek kunnen wij je uitgebreid adviseren welk systeem het beste bij jou en je tuin past. Wij maken een compleet stappenplan.

Sprinklers

Goede waterverdeling in jouw tuin

Mijn-Tuinberegening in Wehl kan daarom een professioneel sproeiplan voor jouw tuin ontwerpen. Door onze ruime ervaring met beregeningstechnieken kunnen wij je goed adviseren welke mogelijkheden er zijn. Ook rekenen wij het hele sproeiplan door. Zo heb je gegarandeerd een goede waterverdeling in jouw tuin. Neem contact met ons op indien je geïnteresseerd bent in een professioneel sproeiplan. Deze kunnen wij op maat opstellen.

Spoeiplan aanvragen

Vraag vrijblijvend een sproeiplan voor jouw tuin aan.

Heb jij interesse in een sproeiplan op maat voor jouw eigen tuin of gazon? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken.

X