PVC koppelingen

Op zoek naar PVC koppelingen voor jouw tuinberegening? Je koopt ze bij Mijn-Tuinberegening.nl!

Heb je vragen of ben je op zoek naar een andere maat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Op zoek naar PVC koppelingen voor jouw tuinberegening? Je koopt ze bij Mijn-Tuinberegening.nl. Deze PVC koppelingen zijn onmisbare componenten voor jouw tuinberegening installatie. Wij leveren deze koppelingen, geschikt voor bevestiging op PVC drukbuizen, uit voorraad.

PVC koppelingen

Om twee PVC drukbuizen met elkaar te kunnen verbinden wordt er gebruik gemaakt van PVC koppelingen. Deze koppelingen zijn eenvoudig
op de drukbuis worden geschoven, waardoor een t-stuk of knie bocht in de drukbuis kan worden gemaakt.

Op de 3-delige PVC lijmverbinding na, zijn alle PVC koppelingen in onze webshop voorzien van een KIWA keurmerk.

Wat betekent een KIWA keurmerk?

KIWA is een certificerende instantie die de kwaliteit van producten, diensten en systemen test en beoordeelt. Daarnaast testen zij bijvoorbeeld ook industriële en huishoudelijke waterinstallaties. Bovendien moeten deze waterinstallaties voldoen aan bepaalde eisen om over het Kiwa-keurmerk te beschikken. De eisen zijn in brede zin:

Als eerste moeten de waterinstallaties voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van veiligheid, doelmatigheid en duurzaamheid.
Ook het productieproces moet voldoen aan kwaliteitsbeheersing.
Hiernaast wordt er voor de Kiwa-keurmerk eisen bijvoorbeeld gekeken naar de aansluitingen en andere duurzame eigenschappen van buizen.

Wanneer de waterinstallatie die wordt getest voor een Kiwa-keurmerk met drinkwater te maken heeft, worden er ook nog wettelijke hygiënische aspecten beoordeeld. Dit betreft de invloed van de drinkwater aftappunten en de toegepaste materialen op de kwaliteit van het drinkwater. Voldoet een waterinstallatie of kraan aan alle deze eisen spreken we van een Kiwa Water Mark in plaatst van een Kiwa-keur.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X