Magneetkleppen

Een magneetklep wordt gebruikt voor het automatiseren van je beregening. De klep is gemaakt van versterkt nylon en is standaard voorzien van een flowcontrol.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43.

magneetklep

Het plan voor de aanleg beregeningsinstallatie is gemaakt of misschien wil je een bestaande beregeningsinstallatie automatiseren. Maar hoe zorg je er voor dat de beregeningscomputer een groep aan kan sturen?

Om een beregening te automatiseren moet het verdeelblok van magneetkleppen worden voorzien. Een magneetklep wordt middels een signaalkabel verbonden met de beregeningscomputer. De beregeningscomputer stuurt op basis van ingesteld sproeischema de kleppen aan, waardoor groep voor groep wordt beregend. Je hoeft hier dus zelf niets meer aan te doen!

Winterklaar maken

Het enige wat je wél eens per jaar moet doen is het winterklaar maken van je beregening. In deze blog lees je hoe je dit eenvoudig zelf kunt doen met behulp van een compressor.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X