Koppeling recht

Een veelgebruikte koppeling in het leidingnetwerk van een beregeningsinstallatie is de rechte koppeling. Mijn-tuinberegening heeft verschillende maten van deze koppeling in het assortiment!

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Rechte koppeling

Bij het aanleggen van een beregeningsinstallatie, worden verschillende tyleen koppelingen gebruikt. Deze koppelingen zijn in verschillende vormen en diameter beschikbaar. Welke koppeling heb je nodig?

Een rechte koppeling wordt gebruikt om twee tyleen leidingen met elkaar te verbinden. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je meerdere losse (afgeknipte) stukken tyleen hebt en je dit niet wil verspillen. Maar het kan ook handig zijn op het moment dat je achteraf een extra sproeipunt op je beregeningsinstallatie wil maken. Je verbind de bestaande leiding eenvoudig aan een nieuwe leiding en uitbreiden maar!

Mijn-tuinberegening heeft alle gangbare maten rechte koppelingen in het assortiment. In de meeste beregeninginstallaties wordt gebruik gemaakt van de koppeling 20×20, koppeling 25×25 of de koppeling 32×32.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook niet alleen graag bij het kiezen van het juiste product in jouw situatie. Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.