Drukbuizen

Op zoek naar PVC drukbuizen voor jouw tuinberegening? Bij Mijn-Tuinberegening vind je de meest gangbare maten in de webshop. Heb je een andere maat nodig? Neem gerust contact met ons op!

Heb je vragen of ben je op zoek naar een andere maat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

PVC drukbuis

Een PVC drukbuis kan worden gebruikt voor het transporteren van drinkwater en of water ten behoeve van de tuinberegening. De buizen zijn in verschillende diameters en lengte leverbaar. De meest gangbare maten zijn beschikbaar in onze webshop. Ben je op zoek naar een PVC buis met een andere maat? Neem gerust contact op, wij kunnen ook afwijkende maten leveren.

De door Mijn-Tuinberegening geleverde drukbuizen zijn voorzien van KOMO keurmerk en KIWA keurmerk.

Wat betekent een KIWA keurmerk?

KIWA is een certificerende instantie die de kwaliteit van producten, diensten en systemen test en beoordeelt. Daarnaast testen zij bijvoorbeeld ook industriële en huishoudelijke waterinstallaties. Bovendien moeten deze waterinstallaties voldoen aan bepaalde eisen om over het Kiwa-keurmerk te beschikken. De eisen zijn in brede zin:

Als eerste moeten de waterinstallaties voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van veiligheid, doelmatigheid en duurzaamheid.
Ook het productieproces moet voldoen aan kwaliteitsbeheersing.
Hiernaast wordt er voor de Kiwa-keurmerk eisen bijvoorbeeld gekeken naar de aansluitingen en andere duurzame eigenschappen van buizen.

Wanneer de waterinstallatie die wordt getest voor een Kiwa-keurmerk met drinkwater te maken heeft, worden er ook nog wettelijke hygiënische aspecten beoordeeld. Dit betreft de invloed van de drinkwater aftappunten en de toegepaste materialen op de kwaliteit van het drinkwater. Voldoet een waterinstallatie of kraan aan alle deze eisen spreken we van een Kiwa Water Mark in plaatst van een Kiwa-keur.

Wat houdt het KOMO keurmerk in?

De afkorting KOMO staat voor Keuring en Onderzoek van Materialen voor Openbare werken. Vroeger, in de beginjaren van KOMO, stond het kwaliteitskenmerk voor veel verschillende materialen. Tegenwoordig is de Stichting KOMO voornamelijk actief in processen en producten in de bouwsector.

Bovendien verklaart een KOMO productcertificaat dat het betreffende product, bouwelement of bouwsysteem voldoet aan de beoordelingsrichtlijn. Dit kunnen grondstoffen, hulpstoffen en bouwproducten zijn. Het product moet aan de technische specificaties die in het certificaat zijn opgenomen voldoen.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.