Pop-up border sproeier

Op zoek naar een pop up nevelsproeier (bordersproeier)? Deze vind je bij Mijn-Tuinberegening!

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Pop-up border sproeiers

De border sproeier wordt ook wel nevelsproeiers of nevelaar genoemd en zijn dankzij hun manier van bewateren ideaal voor in de border. Door de nevelstraal zorgt de sproeier er voor dat het water zacht op de beplating valt en er geen schade wordt toegebracht.

Het bereik van de sproeier kan middels een sproeinozzle of MP-rotator eenvoudig ingesteld worden tot een bereik van maximaal 10 meter.

Hunter Pro Spray

De Hunter Pro Spray is in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo hebben wij de Hunter PROS 10cm, Hunter PROS 15cm en Hunter PROS 30cm. Daarnaast zijn er van de Hunter Pro Spray PRS 30 serie en Hunter Pro Spray 40 serie ook meerdere hoogtes verkrijgbaar in onze webshop.

MP rotator

Een MP rotator kan worden gebruikt in combinatie met een nevelsproeier en heeft als voordeel dat deze kleine straaltjes met verschillende afstanden produceert. Hierdoor kunnen deze rotators zelfs bij wind gebruikt worden, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de gevel of ramen nat worden. De MP rotator is verkrijgbaar in verschillende sproeiafstanden en sproeihoeken.

Naast de standaard rond sproeiende rotators, hebben wij ook strip rotators in het assortiment. Deze MP rotators sproeien in een vierkant. Ideaal als je een moeilijk te bereiken hoek in je tuin hebt! De MP strip rotator is leverbaar in 3 varianten.

Het afstellen van een sproeier met MP rotator is heel gemakkelijk! Door met de Hunter MP tool aan de sproeidop te draaien kan je eenvoudig de sproeihoek instellen. Wil je verschillende types MP-Rotators gebruiken in dezelfde groep? Dat is geen enkel probleem!

Sproeinozzles

Sproeinozzles zijn met verschillende bereiken leverbaar en eenvoudig op de Hunter bordersproeier te bevestigen.

Daarnaast kan de sproeihoek van deze nozzles gemakkelijk worden afgesteld door aan het zwarte gedeelte van de sproeidop te draaien. Door middel van het kleine schroefje aan de bovenkant kun je de afstand verkleinen, doe dit maximaal 25% anders gaat dit ten koste van de kwaliteit.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.