Automatisering

De automatisering van beregening is geheel aan te passen naar jouw wensen en af te stemmen op jouw tuin met sproeicomputers, automatiseringssets, sensoren en nog veel meer producten. Bekijk ons aanbod hier.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Automatiseren beregeninginstallatie

beregening aanleggen bestaande tuin

Beregening aanleggen in een bestaande tuin, dat kan! Je kan de tuinberegening zelf aanleggen, maar je kan natuurlijk ook de tuinberegening laten aanleggen door onze gespecialiseerde medewerkers! Want hoe lekker is het als je een sproeisysteem in je tuin hebt en je niet meer bang hoeft te zijn dat het gras bij de buren groener is?

Een tuinberegeningsinstallatie kan zowel handmatig (middels een kogelkraan) als geautomatiseerd (middels een sproeicomputer) aangestuurd worden. In deze categorie vind je alle producten om jouw beregeningsinstallatie te automatiseren.

Sproeicomputer

Mijn-Tuinbergening heeft diverse soorten sproeicomputers van zowel Hunter als RainBird in het assortiment. Wij bieden van deze merken zowel de indoor sproeicomputer als outdoor sproeicomputer aan. Met deze computers kunnen eenvoudig sproeischema’s worden ingesteld, waardoor het gazon of de border ook beregend wordt wanneer je niet thuis bent.

Heb je een wat kleinere tuin, of wil je maar 1 of 2 groepen beregenen? Wij hebben ook sproeicomputers op batterij in ons assortiment.

Magneetkleppen

Om je beregening te automatiseren heb je naast een beregeningscomputer ook magneetkleppen nodig. Deze magneetkleppen worden middels een signaalkabel verbonden aan de beregeningscomputer. Op basis van de ingestelde sproeischema’s worden de kleppen aangestuurd en wordt groep voor groep beregend.

Sensoren

Wil je een beregeningsinstallatie uitbreiden of zo compleet mogelijk aanleggen? Mijn-Tuinberegening heeft diverse sensoren in het assortiment.

Met een Hunter HC Flowmeter of RainBird flowmeter kan op afstand de waterdruk binnen de installatie worden gemeten. Bij een te hoge, of lage waterflow krijg je automatisch een melding in de app. Door deze toevoeging op je systeem kunnen eventuele lekkages snel worden opgemerkt.

Om water te besparen kan er worden gekozen voor de Hunter mini-clik regensensor. Deze sensor detecteert regenval en past het beregeningsschema hierop aan. Dit zelfde geldt voor de RainBird bodemvochtigheid sensor. Deze sensor meet elke 10 minuten de vochtigheid van de bodem. Op basis van opgehaalde informatie past hij zo nodig het beregeningsschema aan. Dit voorkomt waterverspilling op een toch al regenachtige of vochtige dag!

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.