Accessoires voor slangen en leidingen

Op zoek naar een verloopstuk, slangklem of grondpennen? Je vind het bij Mijn-Tuinberegening!

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Accessoires voor slangen en leidingen

Grondpen

Heb je een druppelleiding in de tuin aangelegd of ben je van plan om een druppelleiding te leggen? Om er zeker van te zijn dat deze leiding recht en op zijn plaatst blijft liggen, adviseren wij om deze altijd vast te leggen met grondpennen. Deze grondpennen zijn eenvoudig op ongeveer elke halve meter in de grond te steken en passen perfect om de leiding heen, waardoor deze niet zal beschadigen.

Verloopstuk

Naast grondpennen vind je hier tevens messing verloopstukken. Een messing verloopstuk wordt gebruikt om leidingen naar andere maten te laten verlopen en deze eenvoudig met elkaar te koppelen.

De messing verloopstuk 1” buitendraad kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het aansluiten van een 32mm zuigslang op een kleine pomp. De messing verloopstuk 1” binnendraad kan worden gebruikt voor het aansluiten van een 32mm zuigslang op een grote pomp.

Kijk voordat je een messing verloopstuk gaat bestellen dus altijd goed welke aansluiting de te koppelen onderdelen hebben!

Slangklem

Een slangklem wordt gebruikt om een slang die op een koppeling gemonteerd is stevig vast te klemmen. Bij het gebruik van en slangklem komt de slang strak vast te zitten om de koppeling en is de kans om lekkage minimaal. Doordat de slangklemmen van Mijn-Tuinberegening over afgeronde kanten beschikken, zal de slangklem de slang niet beschadigen.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.