10M zuigslangset 32mm 1 1/4″ aansluiting

101,88 Inclusief BTW

Aanbieding!

10M zuigslangset 32mm 1 1/4″ aansluiting

101,88 Inclusief BTW

Maak de installatie van jouw waterpomp nu nóg gemakkelijker met de deze zuigslangset! Deze set dient speciaal voor het gemakkelijk installeren van jouw waterpomp.

Artikelnummer: 433763-3 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

10M zuigslangset 32mm 1 1/4″ aansluiting:

Deze messing 10M zuigslangset 32mm met 1 1/4” standpijpkoppeling en smal model terugslagklap is eenvoudig aan te sluiten op de waterpomp. Daarnaast wordt deze set compleet gemonteerd geleverd, waardoor ook de messing aansluitkoppeling wordt meegeleverd. Het materiaal van deze zuigslang bestaat uit PVC, maar met zijn geharde pvc spiraal en de slangklemmen van RVS is dit een solide slang en daarnaast ook één van de meest gebruikte zuigslangen voor pompinstallaties.

Deze zuigslangset wordt gebruikt voor het aanzuigen van bronwater en wordt tevens toegepast in bronnen van 63 mm.

Deze slang is bestand tegen temperaturen van -10˚C tot +60˚C. Daarnaast kan de slang het water onder hoge druk (tot 6 bar/10 meter aanzuigen), dankzij de messing aansluitingen. Doordat deze slang over geharde pvc spiralen bezit, is hij erg flexibel. Door middel van de messing koppeling kan de slang eenvoudig aan de pomp worden gemonteerd.

 

Wat zit er in de 10M zuigslangset 32mm 1 1/4″ aansluiting:

  • Een 32 millimeter slang
  • Een messing aansluitkoppeling
  • Een messing veerbelaste voetklep

 

 

Messing voetkleppen type 045 smal model binnendraad

 

 

 

Deze messing voetklep, type 045, is een smal model met binnendraad. De medium temperatuur bedraagt 0 ºC – 90 ºC. Deze voetklep is voorzien van het UNI EN12266-1 §A.3 kenmerk en toepasbaar voor (warm) waterinstallaties, beregeningsinstallaties, glycol water (max 50%) en sanitair water. De openingsdruk (PN) bedraagt 0,02 bar.

 

 

 

Standpijpkoppelingen met zeskant en buitendraad messing

 

 

De messing standpijpkoppeling met zeskant en buitendraad is ook voorzien van een keurmerk.  ACE certificaat nr. 09 ACC LY 019. Mede door deze keurmerken bent u verzekerd van een stevige en solide zuigslang die lang meegaat.

 

 

 

 

 

Onze standaard (kant-en-klare) aanzuigslangen sets hebben een lengte van 10 meter, maar kunnen op verzoek uiteraard op langere lengtes geleverd worden. Bovendien zijn onze standaard lengtes van 10 meter voor de meeste situaties voldoende.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “10M zuigslangset 32mm 1 1/4″ aansluiting” te beoordelen

X